Andiamo in Italia - beskrivelse af byen

4ea03b9fa392920102011.jpg           De Duomo eller Collegiate Church

ligger på den vestlige side af Duomo pladsen og er et bemærkelsesværdig monument af romansk arkitektur i Toscana. De Duomo anses for at være både et tempel for tro og for kunst og  mange af e gamle kunstværker befinder sig stadig i kirken, og .

Altre, kapeller, freizes, fresker, malerier blev bestilt hos de mest berømte kunstnere, og offentlige administratorer og private borgere har alle bidraget til at gøre denne kirke smuk og rig på kunstværker. Oprindelig var den nuværende kirke en simpel sognekirke, men blev  i 1056 blev omdannet til et Propositura (navnet givet til en sognekirke med ansvar for andre små sognekirker i det omkringliggende område) 

 I 1148 blev Duomo indviet af pave Eugenio III, som vender tilbage til Rom ad Via Francigena.

Denne ekstraordinære opmærksomhed til kirken af ​​vigtige religiøse dignitarer førte Proposto (den ansvarlige for de Propositura), kanoner, og kommunen for at gøre kirken mere pragtfuld sted for tilbedelse værdig sin fremragende ry. Det blev en Basilica i 1932. I 1238 arbejder for at forstørre og udsmykke kirken begyndte at fortsatte indtil slutningen af ​​det 17. århundrede med mange kendte kunstnere deltager. De hellige San Gimingnano såsom St. Fina, St. Bartolo, St. Piero, martyren og den hellige Ciardo blev tilbedt og fejret i kirken. Gimignano, Saint og biskop af Modena har hans jordiske rester og hans alter her. Hvert år den 31. januar (St. Gimignano Dag) er han genstand for en særlig fest. Kanoner, franciskaner, Capuchin, dominikanske og augustinske munke prædikede fra prædikestolen i kirken ligesom Girolamo Savonarola i 1483. Flere Cardinals fik titlen Proposto (den ansvarlige for den Propositura) af kirken, som i 1146 Giordano Orsini, Napoleone Orsini i 1314, Francesco Carbone i 1389, som Francesco Soderini i 1495 og Baldassarre Cossa blev valgt Antipope i 1410 og fjernet i 1414 af Rådet for Costanza.
Inde i Duomowe finde mange meget smukke kalkmalerier: langs væggene i venstre sideskib, malet Bartolo di Fredi "Scener fra Det Gamle Testamente", og i den rigtige midtergangen finder vi kalkmalerier, der repræsenterer "Scener fra Det Nye Testamente", der oprindeligt anset for at være arbejdet af Barna da Siena og for nylig tilskrives "La Bottega dei Memmi".
Indtastning af centrale kirkeskibet finder vi to berømte træ statuer af Jacopo della Quercia stående på begge sider af fresco illustrerer "martyrium St. Sebastiano" af Benozzo Gozzoli.
På den øverste del af det centrale kirkeskibet mellem de to døre, er over de første to buer på højre og venstre side Taddeo di Bartolo er kalkmalerier viser "dommedag".
I højre sideskib, ved siden af ​​tværskib vi finder de berømte kapel St. Fina bygget i 1468. Det er den mest værdifulde kunstværk i Duomo takket være dens elegante alter af Benedetto da Maiano og dens fresker af Domenico Ghirlandaio repræsenterer i højre side "St. Gregorio spå St. Fina af hendes forestående død" og på den venstre side "Hendes Funeral Rites

 

4ea03c8664a6b20102011.jpg       Folkets Palads eller nye Podesta Palæ    

er i dag hjemsted for byrådet ligger på venstre side af Duomo pladsen. Det er en af ​​de vigtigste monumenter i San Gimignano, som er både hjemsted for Civic Museum og rig på malerier af den florentinske og sienesiske skoler (stammer fra det 13. århundrede), såsom krucifikset, malet af Coppo di Marcovaldo, de triptyches af Niccolò Tegliacci og Taddeo di Bartolo stammer fra det 14. århundrede, og andre vigtige kunstværker fra det 15. århundrede malet af Domenico Michelino, Pinturicchio og Filippino Lippi. I de forskellige rum i paladset, du kan finde forskellige kalkmalerier på væggene som "Scener af privatlivet" malet af Memmo di Filippuccio og "The Maesta" malet af Lippo Memmi. På højre side af Palace stiger den høje "Great Tower" opført i 1300. På balkonen over indgangen til Podestas (personer, der er ansvarlige for kommunen) tog deres eder. Foran slottet og tårnet, der kaldes en ballatoio (trapper, der fører til og fra en smal terrasse) l'Arengo kan beundres.

 

4ea03d7a52b3920102011.jpg         Church of St. Agostino 

Den kan nås fra Porta St. Matteo ved at passere langs Via Cellolese. Dens meget simple facade stadig bevarer karakteren af sin oprindelige arkitektoniske stil. Døren i hovedsagen facaden ikke bruges som indgang, i stedet for at komme ind i kirken døren i højre side anvendes generelt. Det indre af kirken består af et enkelt stort skib med tre Oval apses.
Taget er støttet af en træ ramme. Opførelsen af ​​kirken St. Agostino, med et enkelt skib i romansk stil med gotiske elementer, begyndte i 1280 og sluttede den 31 Mar, 1298, da det blev indviet af kardinal Matteo D'Acquasparta. Vi skylder Forud Fra Domenico Strambi, bygningen af klosteret i anden halvdel af det 15. århundrede og udsmykningen af Kirken i renæssancestil. Yderst interessant at se, er kapellet i den velsignede Bartolo, hvis jordiske rester opbevares i en marmor monument skabt af Benedetto da Maiano i 1495. I 1500 Sebastiano Mainardi fresker i kapellet er vægge og hvælvinger. Dens terracotta gulv, er det arbejde, som Andrea della Robbia. Over højalteret dominerer "Kroningen af Madonna og de ​​hellige", malet i 1483 af Piero del Pollaiolo. De kalkmalerier i koret, der repræsenterer "episoder fra livet af St. Agostino" blev malet af Benozzo Gozzoli mellem 1464 og 1465 med hjælp fra to af hans elever Pier Francesco Fiorentino og Giusto d'Andrea, der også malede offerfund fresko af St. Sebastiano.
Andre bemærkelsesværdige kunstværker i denne kirke, er fragmenter tilbage fra en fresko af Bartolo di Fredi, og et kalkmaleri, der viser "The Madonna", malet af Lippo Memmi i 1317 såvel som tablet, der repræsenterer "The Madonna og de ​​hellige" malet af Fra Bartolomeo i 1530, og i sakristiet, dating en træ krucifiks fra det 15. århundrede.

 
Panel title

© 2018 myfirstparty

Antal besøg: 74

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,48935413360596sekunder