Andiamo in Italia - Historie

Den etruskiske Periode
Fra det 8. århundrede f.Kr. begyndte etruskerne at sprede sig. og i det 4. århundrede f.Kr. blev den store defensive mur, mere end syv kilometer lang, rejst for at beskytte det urbane centrum, landbrug og græsgange, som var afgørende for overlevelse under en langvarig belejring.

Den romerske Periode
Den sidste af de etruskiske Lucomons blev tvunget til at anerkende  overherredømme af Rom i det 3. århundrede f.Kr. efter slaget ved søen Vadimone (283 f.Kr.) og blev en del af Kursiv Konføderationen i 260 f.Kr. skifter navn til Volaterrae.
Forbindelserne med Rom var gode. Den brede befolkning gav udtryk for deres solidaritet under den 2. puniske krig ved at give konsul Scipione  hvede og Naval udstyr og bevidste derved deres loyalitet, hvilket gav  dem ret til romersk statsborgerskab i 90 f.Kr.. Et par år senere, er byen involveret i borgerkrigen mellem Marius og Sulla, Volterra loyal overfor Marius. Efter en lang bitter belejring, der varede i to år (82-80 f.Kr.) havde Volterra intet andet valg end at overgive sig. Byen blev  berøvet sit medborgerskab og dets område erklæret "ager publicus".

Cicero, en nær ven af ​​den indflydelsesrige Caecinae familien forsvarede lidenskabeligt byen og diktatorens sanktionerne blev kraftigt reduceret.

Tidlig middelalder
I det 5. århundrede e.Kr. fik Volterra  bispedømmet over et stort areal svarende til, at de etruskiske Lucomon og romerske Municipium og et lille tempel dedikeret til Maria, den første Duomo i byen, blev rejst. Giusto var den første biskop og protektor for Volterra og siges at have mirakuløst reddet byen i det 6. århundrede. Sagnet fortæller historien om, hvordan Giusto opfordrede befolkningen, udmattet af sult, til at kaste brød over de defensive vægge, taknemmelig for den gave eller simpelthen overbevist om, at byen var i stand til at modstå en lang belejring, trak barbarerne sig tilbage, og byen blev reddet. Stigende velstand forbedrede ikke blot det religiøse liv, men også det sociale, økonomiske og retslige liv i byen, fire markeder, og lige så mange religiøse festdage blev erkendt i det 9. århundrede. Markederne var fritaget skatter og markerede et opsving i handelen i Volterran område.
Efter den seneste ungarske invasionen og fejde mellem Berengario I og Alberto Marquis af Toscana, der næsten bragte Volterra til ende, blev det første middelalderlige kvarter i byen dannet. Det var koncentreret omkring areal på Castello: Borgo di Santa Maria (i dag Via Riccirelli), Borgo dell'abate (i dag Via Buonparenti og Via Sarti).

Det 12. århundrede var præget af voldelige konflikter mellem adelen og biskoppen og nåede et klimaks i år 1150, da Galgano dei Pannocchieschi blev biskop.
De feudale herrer og middelklassen, forenet mod biskopperne og Palazzo dei Priori blev påbegyndt i 12O8 og afsluttet i 1257, som et symbol på det frie kommune. Den nydannede kommune havde købt rettigheder til udvinding af salt (byens største indkomst), svovl, vetriol og alun i de områder af Larderello, Sasso og Libbiano, men fandt hurtigt sig selv kæmper for uafhængighed mod udvidelser af Pisa, Siena og Firenze.
Mange hustårne, herunder Tower of Little Pig blev opført som fæstningsværk til at forsvare de adelige familier fra deres hyppige og bitre slagsmål om magten.

Krigen med Firenze
Volterra var også involveret i kampe mellem Guelfs og Gibellines dermed fejde mellem Belforti og Allegretti familier bestride til styring af kommunen.
Ottaviano Belforti udgjorde en Signoria i begyndelsen af ​​det 14. århundrede efterfulgt af sin søn Bocchino der i et desperat forsøg på at bevare magten indledte forhandlinger om at sælge byen til Pisa.
Byen gjorde oprør og Bochino blev halshugget. Efter hans død i 1361, og den bestemte udvisningen af ​​Belforti, blev byen underlagt den florentinske regel og selvom uafhængighed formelt blev erkendt, blev regeringens selvstyre stærkt begrænset og da Firenze  også udvidede de nye jordskatterne til at omfatte Volterra blev det klart indikeret, at Volterra nu var underlagt Florence.
Volterra blev endelig underlagt Firenze i 1472 efter en kontrovers over alum indskud opdaget i området to år tidligere. Fæstningen på Piano di Castello blev bestilt af Lorenzo den Prægtige i 1472 til at styre byen og Siena område, og blev et symbol på florentinsk herredømme.       
  
 Mens byen blev befæstet var de velhavende Volterran familier i gang med at udsmykke deres paladser i florentinske style.Michelozzo havde designet kloster San Girolomo I 1445 og Antonio den ældste genopbygningen af ​​bispegården. Facaden af flere familieboliger og paladser, og de ​​gamle tårne​​, såsom de af Pilastri blev Ricciarelli, Minucci og Gherardi fik en ansigtsløftning.

I 1530 blev der gjort et sidste desperat forsøg på at generobre selvstyre, men Volterra blev igen besejret.. Da Medici genoptager magten i Firenze, Volterra mistede sin uafhængighed til hertugdømmet og derefter til Storhertugdømmet Toscana og begyndte nedstigningen til et langsomt fald indtil det 18. århundrede.

Genoplivelsen af ​​alabast håndværk i midten af det 16. århundrede var udelukkende kunstnerisk og byen gennemgik ikke nogle større ændringer, pånær en del fra opførelsen af ​​Palazzo Inghirami (facade af Gherardo Silvani) og genopbygningen af ​​kirken Giusto og Clemente

I slutningen af ​​det 18. århundrede og begyndelsen af ​​det 19. århundrede begyndte landbruget og alabast handel at blomstre vejene blev forbedret og bysamfundet udarbejdet. Teatret Persio Flacco blev bygget i 1819,  promenaden ved Viale dei Ponti åbnet for offentligheden, og bygningerne på Piazza dei Priori blev restaureret i 1846.

Økonomien efter krigen var baseret alabast håndværk og industri, udvinding af salt og et par kemiske og industrielle anlæg.

Volterra indspillet en befolkning på 17.840 i 1951, selv om dette tal nu er faldet til 13.800 (1991).
I dag er turismen  gradvist ved at blive en af ​​de vigtigste økonomiske ressourcer, eftersom Volterra ikke kun er udstyret med historiske monumenter, der illustrerer tre tusind års historie, men også tilbyder tre yderst interessante museer Guarnacci Museum, Art Gallery og Museum of Sacred Art.

 
Panel title

© 2018 myfirstparty

Antal besøg: 80

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5798671245575sekunder