My Maxi - Forside

Min Maxi 77 (nr.2120) sælges for kr. 39.500.

(har du nogle gode argumenter kan vi måske godt tale pris)

 

Har du ikke sejlet før, eller kun lidt, så er en Maxi 77 et rigtig godt sted at begynde. Sejler rigtig godt, er stiv, dvs krænger lidt, ståhøjde, du skal ikke kravle rundt i den,som man skal i mange både af samme størrelse, og der er god plads til weekendture eller ferie. Prøv at læs anmeldelserne her på siden, eller søg på nettet, der er masse af artikler om en Maxi 77. Prøv f.eks http://maximalt.dk/. Når man skal have båd, skal man også have havneplads. Maxi 77 har en fin størrelse og den kan ligge på de billigste bådpladser, det skal man også lige tænke på, hvis du skal have en "færge" så koster det altså.

 

Denne båd er fra 1977, har røstjernesforstærkning, - det har ældre både ikke,(info:forstærkning der hvor vanten er fastgjort) 4 hk udenbordsmotor i fin stand når du skal ind og ud af havn, eller det bliver vindstille. Sejl: Storsejl, fok, genua og spiler med spilerstage. Bompresening, lille sprayhood som dækker nedgangen, genialt cockpittelt til after hvor der komme dug eller myg. Der er tørkloset, pantry med kølebox,vask og komfur, 25 l vanddunk, forbrugsbatteri, 220 volt landstik og udtag til 12 volt om læ, f.eks til laptop eller mobiltelefon. Endvidere er der brandslukker, brandtæppe, nødblus, redningsveste, badestige og redningskrans, der er 2 stk anker, kompas, radio, log og ekkolod, windex, ældre vinterstativ (vogn på hjul). Pæne hynder til hele båden. Klar nedgangsluge til om læ, det er der ikke ret mange maxi 77 der har  og det giver godt lys i hytten. Ankerbrønd. Jeg havde nær glemt at den har en rigtig ankerbrønd, det er en rigtig maxi detalje man bliver meget glad for, ankeret er altid ved hånden, du skal ikke slæbe det op fra kistebænken. Selv på meget store både findes det ikke. Genialt. 

 

God og velsejlende båd til både kap og tur sejlads med 4 (5) køjepladser og stort cockpit, Meget båd for pengene, Der er produceret 3900 maxi 77 så det er en af de største sejlbådsklassikere i hele verden (stort ikke). Kom og få en snak og en prøvetur når den komme i vandet. Båden ligger i Middelfart Marina.

 

 

507e8b48460e917102012.jpg

 

 

 

 
Panel title

© 2019 mymaxi

Antal besøg: 231

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33951091766357sekunder