MyOwnWebSite - Bopæl

 

                          Øster Haugaard

 

 

Øster Haugaard er et lille nedlagt landbrug i Nordjylland, hvor jeg bor sammen med min familien, som består af min trofaste, bestemmende, kærlige og tillidsfulde mor Lone, min sjove, selvsikre og ubestemmende far Thorbjørn og til sidst mine mindre og ubevidste brødre Martin og Magnus. 

Vi bor på et nedlagt landbrug, da både min mor, mine brødre og jeg rider samt min far er født og opvokset på en kvæg gård, så det gav lidt sig selv, at vi flyttede på en gård efter nogle år i byen. Vi flyttede fordi min far havde lovet mig min egen pony, men mine forældre ville være sikre på at jeg kunne passe et dyr, så først fik vi to katte, og da min bror og jeg godt kunne passe på dem og tage os godt af dem, fik vi lov til at få en pony hver.
Så vi fik Flicka først, som blev min brors pony, men blot en måned senere købte vi Mynte, som blev min pony.

Vi var over lykkelige og vi red, trænede og vi fik en større viden omkring de fantastiske dyr, men lige da det gik aller bedst fik Flicka, konstateret spat i det ene bagben, og vi måtte ikke ride hende mere, så gode råd var dyre. Vi var så kede af det, men mor og far sagde, at vi selvføgelig beholdte hende, og min bror fik sig så en anden pony....
Men han var hellere ikke sagen, men alligevel blev han på gården, forresten skal det lige siges at Chamal, min brors anden pony, har en ret trastisk baggrund, og derfor var han ikke en hel nybegynder pony.
Men nu var min bror træt af alle de pony problemer, så han fik en hest i steden for. Nemlig Manu den søde og chamerende hest, som gør alt hvad Martin ønsker, og nu kørte det igen.

Men da mine ponyår endte købte jeg hest for mine komfirmantionspenge, og jeg købte mig en millitray hest, som jeg nu rider militray på, men ikke nok med det så efter nogle år, det var faktisk sidste år, der købte jeg en plag, som jeg nu skal til at tilride til sommer. 

Så ja det er grunden til at vi i dag har tre heste og tre ponyer, plus mange katte, ja lige med en kom der en vildkat, som bosatte sig og uvidede familien... tongue.gifhjerte.png 

Mine dyr betyder ALT for mig, de lytter, de er der altid og de går aldrig fra mig .... 


 4e0f397d14b2302072011.jpg

 
Panel title

© 2018 myownwebsite

Antal besøg: 80

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57901191711426sekunder