MyOwnWebSite - De levende væsner
Darwin

Darwin


Darwin er en udbeskrivlig smuk, kærlig, trofast, tålmodig og charmerende vallak på blot tre år. Han har en utolig udstråling med hans flotte sorte fave, kun den lille stjerneblis, samt hans to sokker, den ene på venstre forben, og den anden sok på højre bagben, som bryder den mørke farve.

Jeg købte ikke Darwin, det var Darwin der købte mig, da jeg startede på mit nye job som staldpige. Jeg havde godt set og snakket med ham, og nøøje det var lige den drømmehest, jeg altid havde drømt om. Hel sort med blot en stjerneblis, men jeg havde næsten lige købt hest. Så gode råd var dyre. Jeg begyndte mit arbejde og "Glemte lidt Darwin" Det var først den dag, hvor jeg skulle ud og hente en af de andre heste ude på folden, at det gik op for mig, at han stadig var der. For da jeg kommer gånende ser han mig straks, han vender ørene fremad, kigger på mig, hvorefter et vrinsk møder mig. Fra det tidspunkt viste jeg, at det havde været kærlighed ved første blik. Jeg begyndte at snakke med ham hver gang jeg lige smuttede forbi folden, og uden endelig rigtig at vide det blev vi knyttet sammen, & to måneder senere fik jeg overtalt mor til, at jeg måtte købe ham.
Denne gang valgte hesten mig og ikke omvent. En rigtig sød og romantisk kærligheds historie omkring hest & rytter...

Darwin og jeg har ikke oplevet det store sammen endnu, da han jo ikke er så gammel, men tiden bliver brugt på at hygge og spise :D Det eneste vi rigtig har oplevet er at han er bleven flyttet fra Hjallerup til Vokskov, fra vokskov til Langholt, hvor han nu står. Til efterået skal vi begynde tilridningen, og det tror jeg vi begge er meget spændte på, men Darwin tager alt med stl og han er et føl, som ser livlyst og glad på nye og spænende udfordringer.
Mynte Af Bakken

Mynte Af Bakken


Mynte Af Bakken er en chamerende, frisk, livsglad og børnevenlig pony, som i år 2011 er fyldt 13 år. Mynte er en Engelsk New Forest Pony, hel brun med en gennemløbende blis samt en hvid sok på venstra bagben. Mynte har både sort man, pandelok og hale.

Mynte er min første egen pony, som jeg fik af min far for ca syv år siden. Det bedste han nogensinde har købt til mig<3 Vi hentede Mynte i Midt Jylland, hvor hun kun havde boede i ca et halvt år. Hun var bleven solgt rigtig mange gange i årene før jeg købte hende. Dette resluterer i at hun havde svært ved at binde sig til et nyt sted og nye ejer. Men efterhånden som hun blev stående hjemme hos mig faldt hun godt til, og efter en hård kamp på ryggen af hende, blev vi tættere knyttet til hinanden. Året efter bandt os dog helt sammen, da vi ikke havde fået at vide, at Mullen var en astma pony. Mynte blev alvorlig syg og vi havde nær mistede hende! Siden den nat/morgen har vi været hinandens et og alt.

Mynte og jeg har oplevet sygt mange ting sammen i de syv år, og det indebære både op og nedture. Men nogle ad de federe oplevelser er klart de ridelejer vi har været på, de sindsyge ture på standen, i skoven, til konfirmationer og alle de stævner vi har været til sammen. Alt i alt har Mynte været den bedste pony at tilbringe alle sine pony år på. Jeg er lykkelig for, at vi har råd til at beholde hende, selvom jeg har købt hest. Men så er det skønt at min bror har tid og lyst til at rider hende, så hun kan kommer med ud til nogle flere stævner sammen med mig, bare med en anden rytter på ryggen. Men selvom mine ponyår er udløbet, kan vi jo godt opleve nye og spænende eventyr sammen, hvilket jeg ser meget frem til.

Vanilla Ice

Vanilla Ice


Vanilla Ice er en kærlig, sød, stille, fantastisk og eventyrslysten hest, som i år 2011 er fyldt 13 år. Dette kan dog ikke mærkes, da han er en livsglad og ivrig rødskimmelede vallark. Ice er en skimmelede hest, hvor han om vinterne er hel hvid, men om sommer er han hel rødskimmelede.

Jeg købte Ice for tre år siden på Molger rideskole, af en privat ejer. Hvilket jeg aldrig vel fortryde. Da jeg købte Ice var han en lb hest i dressur og en lc i spring. På hjemmebane er hans dressur ved at nærme sig en la, men på stævnepladsen skal vi lige have det sidste på plads i lb og lc programmerne.

I de tre år jeg har haft Ice, har vi oplevet rigtig meget sammen. Vi har været til tre millitray stævner, et par stykker springstævner og få dressur stævner, samt vi har været i skoven, reden med veninderne og vennerne. Fået en masse undervisning i de forskellige disipliner af forskeliige undervisere. Men vi har også haft et par nedture og en masse bøvl med Ice's kropsbygning, hvilket vel sige manglede muskler og fedet samt fodersammensætningen. Men alt dette har bare gjort mig klogere og meget mere stærkere både fysisk og psysisk. Men i dag ser Ice meget bedre ud end for blot tre år siden, det har taget lang tid at bygge muskler op og få dem til at blive, men alt det besvær har været det hele værd.

Fremover skal Ice og jeg bare arbejde på at komme længere på konkurrence mæssig plan, samt hygge os og nyde livet sammen. Han er en ubeskriv dejlig hest, som betyder alt for mig, og jeg ser frem til endnu flere gode og lærrige oplever med ham.
 
Panel title

© 2018 myownwebsite

Antal besøg: 100

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57336091995239sekunder