MyOwnWebSite - Forside

 

Velkommen til MyOwnWebSite

 

Denne internetside indebære alt lige fra informationer, oplysninger til diveres fortællinger samt oplevelser, drømme, tanker og fantasier, som jeg personligt har oplevet, både alene eller sammen med de forskellige fantastiske mennesker og dyr, som hele tiden er omkring mig.   

4e0f219fcd3a402072011.jpgJeg fik ideen til at lave min egen hjemmeside, da jeg er en person, som elsker at bruge tiden på mange forskellige ting, og da jeg så fandt ud af at man let og elegant kunne sætte sin egen hjemmeside sammen, kunne jeg ikke se nogen forhindring i ikke at gøre det. 

Nu har jeg endelig fået siden færdig, og hvis jeg kort og kontant skal forklare hvad den indeholder, er hjemmsiden lavet om mig og alt hvad jeg foretager mig, samt de personer og dyr, som gør min hverdag til noget specailt.
Jeg er et menneske som interessere sig i mange forskellige ting, dog står ridning øverest på listen, men ellers synes jeg kunstens verden er utrolig. Engang imellem sætter jeg mig da ned og maler, hvor imod andre dage sætter jeg mig ned og skriver.
Personligt elsker jeg at digte personer, drømme og fantasier, så det er lige mig at blive forfatter, men det er jeg dog kun i min fritid.
 
Der er massere af forskellige enmer på min side, så jeg håber du er intersesseret i at kigge lidt rundt på siden, måske er der noget der falder i din smag. 
Du er meget velkommen til eventuelt at komme med en kommentar, et spøgsmål eller en hilsen i min gæstebog.     

 
Panel title

© 2018 myownwebsite

Antal besøg: 105

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,85589814186096sekunder