MyOwnWebSite - Profil

 

                Hvem er jeg?

 

                                       Pigen i spejlet

 

Hejsa, jeg er en frisk, humørrisk, nysgerrige, ærlig, kærlig, åben, ambitiøs, romantisk, dyrglad og eventyrslysten pige på godt 17 år, ved navn Anja Løngren Tjell. Normalt bliver jeg selvføgelig bare kaldt Anja, men alle mine venner kalder mig forskellige kælenavne, og det lever jeg skam helt fint med. Det er helt op til dem, hvad jeg er i deres øjne. Men noget der ikke er helt ligemeget er min karriere! Siden jeg var ganske lille, ja, siden den gang jeg lå i min mors mave, og blot var en lille ulækker skabning, har jeg altid drømt om at arbejde med dyr. Det er dog først efter folkeskolen lange og udbruglige tanker og samtaler med diverse lære, uv - vejleder og jeg ved ikke hvad ellers, at jeg har fundet ud af, at jeg vel arbejde med heste.

4e0f28f253ac602072011.jpgDe levende væsner giver mig selvtillid, styrke, udfordringer og det bedste ved at arbejde med de dyr er, at der er ikke en dag der er ens, for jeg er en tøs, som hader når hverdagen går med de samme kedelige og faste vaner. Der skal ske noget!                                   
Men dog er jeg ikke noget så langt endnu, for jeg har kun taget grunforløbet til dyrepasser.

Men når jeg så ikke tilbringer tiden i skolen, så slapper jeg af, rider, passer mine dyr og til tider er jeg da også sammen med mine veninder og venner samt min kæreste. Hvis nu heldet er med mig og jeg er fuld af fatasi og gode historier, så kan jeg da af og til godt sætte mig ned og lade tankerne flyde ud på et papair. Nogen gange bliver det til en start på en novellen eller en lille bog, mens andre gange ender det hele bare i skrældespanden. I steden for at skrive følelserne ned, kan jeg da godt finde på at male dem. Jeg kan nemlig godt lide at male billeder, tage rigtige billeder og rediger dem på computerne, det er også en del af mine krarative evner. Så jeg keder mig aldrig, og hvis jeg gør, er det godt nok min egen skyld. For der er nok at lave, og hvis nu kedsomheden bliver lidt for stor, kan man jo altid ryde op, gøre rent og pusse diverese trenser, sadler og grimer til hestene tongue.gif .... 

Jeg er en person, som altid har styr på mit liv ;), eller sådan ser det i hver fald ud. Selvom det hele ser lidt sort ud og tårene prikker bag øjnelågene, så prøver jeg altid at finde en løsning på problemet og komme videre i livet. For livet er simpelhen for kort til at grave i fortiden. Det var fortid i går, nutid i dag, og fremtiden er i morgen. Så for at gøre det hele så let som mulig på en dårlig dag, så tænk altid kun på nutiden. Problemer er trods til for at blive løst, det har jeg selv indset nu. Så jaah, jeg tager dem med en tåre i øjet og et smil på læben, så går det hele alligevel. Men for det meste er jeg selvføgelig en glad og tilfreds pige, som har begge ben plantet solidt på jorden, og som mine veninder altid siger "Anja, du har intet at klage over, for du er en møjforkæltet tøs, lidt ligesom en blomme i et æg" Og tja det har de vel ret i.

Mine veninder, venner, min kæreste, mine dyr og ikke mindst min familie betyder simpelhen ALT i mit liv. De er der når man har brug for dem, og de løfter en op igen, når man falder, og omvendt er jeg der evigt og altid for dem. 
 

          

 
Panel title

© 2018 myownwebsite

Antal besøg: 102

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31683611869812sekunder