Natural Beauty - Regler og betingelser
1. Når du afgiver en ordre 
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Natural beauty har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.
Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt.

2. Annullering af ordre 
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Natural Beauty ved afsendelse af de bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte os på telefon 45165409 eller natural-beauty@hotmail.dk .
Er varerne afsendt af Natural Beauty, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere fortrydelse under punkt 7.

3. Priser 
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms.Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv. 

4. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort,  Visa, Mastercard og Visa Electron. D

5. Forsendelse og levering
 
Natural Beauty bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er Natural Beauty ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.
Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre. Fragtomkostningerne kan i speciel tilfælde afhænge af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer Natural Beauty.

Lige nu er der fri fragt ved køb over 350 kr. - ellers koster fragten 50 kr.

  Natural Beauty bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved modtagelse. Vi leverer i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

6. Bytteservice
Når du handler på Natural beauty kan du vælge at få påført byttemærke på dine varer. Herved opnår du samme bytteservice som var varen handlet i en af vores butikker. 
I tilfælde hvor der på Natural Beauty købes varer der pakkes ind til gave, vil disse automatisk være påført byttemærke således, at det vil være muligt at bytte gaver, købt på matas.dk i henhold til de bytteregler der gælder i vores butikker.

7. Fortrydelses-/returret
 
Matas yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde.

Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Du kan returnere en vare ved at sende den til Natural Beauty, se adresse nedenfor.

Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen.

Det, du har betalt for varen (inkl. forsendelsesudgiften), tilbagebetales til dig, når Natural Beauty har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

Det er ikke muligt at returnere varer ved fortrydelse i vores butikker. Varerne skal sendes retur til afsenderadressen, som er:

Natural Beauty
Rørmosevej 1
3450 Allerød

8. Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte
Natural Beauty og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Natural Beauty vil derefter håndtere din reklamation – alternativt kan du henvende dig i en af vores butikker, der så vil håndtere din reklamation på normal vis – i så fald skal du huske at medbringe din faktura.
Lider varen af en fejl eller mangel, vil
Natural Beauty søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Natural beauty  tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 
Panel title
Antal besøg: 40

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,7416899204254sekunder