Naturist - Historie fra dig
 Jeg er en pige på 17 år nu, og jeg vil gerne fortælle om min nudistoplevelse i sommer (2004), som er min eneste, men helt sikkert ikke sidste. Jeg var ved den spanske Atlanterhavskyst, i en lille by Los Canjos del Mecca, med min mor og hendes kæreste Klaus. Byen ligger helt ud til en klippekant, og for foden, 10 meter nede, ligger der de fedeste og smukkeste gyldne sandstrande, med klart, rent vand, totalt lækkert. Der er sådan lidt "hippie-agtigt" dernede. Vi havde lejet et hus i 3 uger, der lå helt ud til klippekanten, og der gik en stentrappe ned til stranden. Første dag, da vi skulle i vandet, opdagede vi, at der var en del, der badede nøgne. I den ene ende af stranden var der næsten kun nøgenbadere, men de var også rundt omkring på stranden ellers, blandet med "dem i badetøj". Det var ikke sådan "spansk fluepapir", folk lå ikke i lag, så det var ok....

Jeg har ikke set nudister før "sådan rigtigt", så jeg gloede nok lidt, og syntes at det var lidt underligt at folk rendte rundt nøgne. Men det vendede jeg mig til, og prøvede selv for første gang at være topløs. Desværre er der tidevand, så man kan ikke være på stranden hele dagen.

Næste dag på stranden, lagde min mor ud med at smide det hele og være nøgen. Lidt senere også Klaus, og det følte jeg mig lidt genert over, jeg har aldrig set ham nøgen før. De pressede mig ikke, sagde ikke engang, at jeg skulle prøve, så det var ok. Jeg tænkte bare, at jeg helt sikkert ville føle mig helt vildt genert, hvis jeg skulle gå rundt nøgen på en strand.

Min mor sagde, at det var en fed fornemmelse at være nøgen i vandet. Så på et tidspunkt da jeg var ude og bade, tog jeg trusserne af under vandet for at prøve det. Og det var virkelig en god fornemmelse. Så jeg viklede trusserne rundt om håndledet og svømmede rundt. Det gjorde jeg de næste par gange jeg var i vandet.

Første gang jeg var nøgen på stranden, lå jeg på maven og solede mig, og tog trusserne på, når jeg skulle vende mig eller ud i vandet. Det var ok at ligge nøgen på maven. Og en god fornemmelse at mærke solen på numsen.

Efter 4-5 dage sad jeg på stranden og så en pige, der lignede mig selv, og helt sikkert var samme alder, der kom gående nøgen hen over stranden, bare sådan. Og så tænkte jeg, at hvis hun kan så kan jeg helt sikkert også. Og så rejste jeg mig bare op og gik nøgen hen over stranden og ud i vandet. Er du gal, det kildede i maven. Total mærkelig fornemmelse at gå uden tøj blandt folk. Jeg blev længe ude i vandet og tog mod til at gå op igen.

Men det hele endte med, at jeg i de sidste 10 dage af ferien, bare var nøgen på stranden. Badede nøgen og solbadede nøgen, og jeg gik også ture på stranden nøgen. Og genertheden blev hele tiden mindre, for det var jo dejligt at være uden tøj, og totalt ufarligt! Jeg mødte også et par andre nudister og snakkede med dem. Til sidst havde jeg kun håndklæde, vand og sololie med ned på stranden, ikke andet, jeg gik bare nøgen ned af trapperne fra huset, og så var jeg der jo. Jeg blev "rigtig nudist" på den tur!

Det er en dejlig fri fornemmelse at være uden tøj, og jeg ser på mig selv som nudist nu, og jeg vil helt sikkert bade nøgen igen og igen. Både når jeg skal være på stranden i Danmark, og andre steder. Og så vil jeg bare sige, at Los Canos de Mecca er fedt sted for nudister, men det er lidt svært at komme dertil.

Knus til jer alle sammen fra Louise.
 
Panel title

© 2023 naturist

Antal besøg: 84767

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.34313797950745sekunder