Naturlig Hesteomgang - Siwert Lightning

 "If you love something, set it free... If it comes back it's your's... If it doesn't it never was..."

Ægte kærlighed kan ikke købes for penge. Keep that in mind.


Siwert Lightning er en fantastisk og unik pony med et specielt udseende og kæmpe personlighed.
Han er langtfra den kedelige, men eksemplariske, rideskolepony som de fleste kender.
Under hans gamle, triste, elevpony ydre, fandt jeg den rigtige Siwert frem. En smuk og tillidsfuld lille vildhest med en unik personlighed og hjertet på det rette sted.
Sammen fandt vi den ægte glød frem og en ny og større gnist blev tændt i hans øjne.

_______________________________________________________________________________________
.Siwerts og min historie:.
Siwert er en 10 år gammel 1’er pony, som startede sit liv som ridehest i en rideklub hvor han gik som elevpony i ca. 6 år. Han havde spat og blev derfor halt i perioder. Han blev ’kureret’ med indsprøjtninger som ville gøre ham haltfri i en periode.
Jeg blev passer for ham efter sommerferien 2009. Jeg havde aldrig lagt mærke til ham før, og jeg tænkte egentlig også bare på at komme til at ride mere. Men hvad jeg ikke vidste, var, at denne pony skulle blive det største og bedste der nogensinde er sket i mit liv, og der begyndte vi vores eventyr sammen (:
Siwert blev halt nogle måneder efter at jeg var blevet hans passer. Jeg var træt af at jeg ikke kunne ride, men kun trække ham. Men snart fandt jeg et alternativ. Vi begyndte at træne tricks, og det viste sig at Siwert var utrolig lærenem! Han var rigtig dygtig og lærte hurtigt. Vi startede i de små med kysse og smile og jeg begyndte at interessere mig mere og mere for jordtræning. Da han igen blev ridehest, havde jeg fået ny viden, og jeg opførte mig anderledes i hans selskab. Det gav resultat, og snart var vi uadskillelige. Han vrinskede svagt efter mig når jeg kom og rykkede sig altid for mig i boksen så jeg kunne gå lige ind til ham. Trickstræningen nød han og var glad for at få masser af opmærksomhed og en godbid når han gjorde det godt (:
Efter 5 måneder blev Siwert halt igen. Jeg trak med ham som sidst og koncentrerede mig igen fuldt ud om tricks og jordtræning. Jeg drømte om at vi en dag kunne stole så meget på hinanden til at galopere uden nogen form for hjælpemidler. Hverken grime, sadel eller noget andet udstyr.
Men mine drømme blev knust med ét, da jeg fik og vide af rideskolens ejer at Siwert sandsynligvis ikke ville blive ridehest igen. Han skulle sælges. Jeg fik straks en klump i halsen og havde virkelig bare lyst til at tudbrøle. Men jeg holdt inde og gik i stedet ind til Siwert og satte mig i hans boks. Han kunne straks mærke min sørgmodighed og nussede mig blidt i håret. Men jeg kunne intet gøre. Jeg tilbragte så meget tid med Siwert som muligt fra den dag af. Jeg vidste at vores tid sammen gik mod sin ende og jeg kunne bare ikke fatte det! Stort set al min tid på rideskolen gik med Siwert. Jeg elskede ham utrolig højt og kunne ikke bære at miste ham. Jeg skulle altid sige farvel til ham 2-3 gange og give ham et kæmpe kram inden jeg kunne tvinge mig selv ud af stalden og hjemad. Når jeg kom var mit hoved bare: ”Siwert, Siwert, Siwert!” og når jeg var på vej hjem savnede jeg ham allerede frygteligt.
På vej til ridning en torsdag fik jeg en hjerteskærende nyhed som rev mit hjerte i titusind stykker.
Siwert.Skulle.Slagtes.
Rideskolen kunne ikke bruge ham som elevpony og gad ikke bruge tid på at sælge ham alligevel.
Kun fordi bilen var fyldt med mennesker stortudede jeg ikke, men mine øjne var tårefyldte og indeni skreg jeg. Det kunne bare ikke passe. Det måtte være et ondt mareridt, men nej, det var sandt nok.
Så snart vi ankom til rideskolen løb jeg ind til Siwert og kastede mig om halsen på ham. Han nussede mig på ryggen med sin mule og jeg stod med ansigtet begravet ved hans hals i lang tid.
Mange aftener græd jeg mig selv i søvn, andre aftener kunne jeg skubbe det lidt væk så jeg kunne falde i søvn, men det blev aldrig glemt helt. En verden uden Siwert var ikke en god verden. Vi var skabt for hinanden, det vi havde var unikt og helt specielt. Det bånd vi sammen havde knyttet var ubrydeligt! Eller var det?
Efter lang tids smerte og søvnløse nætter tænkte jeg på noget. Hvis nu jeg købte Siwert?
Nogle nye var flyttet ind på vejen en halv km væk og de havde to heste gående. Jeg gik op og spurgte om de havde plads til en hest mere. De havde tilfældigvis lige bygget to bokse ekstra og havde plads til to heste i opstaldning! Det var en rigtig fin stald. Skæbnen VILLE simpelthen at Siwse og mig var sammen :D Så jeg ringede til ejeren af rideklubben og fik lov til at købe ham.
D. 30. juni fik jeg Siwert hjem og betaler alt selv for ham. Opstaldning, udstyr, smed, dyrlæge, det hele. Det er hårdt, men Siwert er det værd! Jeg er utrolig glad for at jeg tog initiativ så Siwert kunne leve videre. Vi er nu fortsat med jordtræning og tricks og det går super godt. Siwert er gladere end nogensinde før og gnisten er virkelig blusset op! Han bliver ikke brugt som ridehest, hvilket er okay. Min store drøm er stadig at kunne styre ham fuldt med ben og stemme. At han kan stole 100% på mig og at tilliden er i top.

 

Det var så historien om min lille vildhest og mig (:

 
Panel title
Antal besøg: 772

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,7678260803223sekunder