Neglepigen - Hvorfor gele negle
 

Kunstige gele negle - super stærke negle.

Kunstige gele negle
Gele negle har et flot, naturlig look og en god holdbarhed. Gele negle bliver en anelse tykkere end akryl negle, og knækker ikke så let. Gele er lidt mere fleksibelt end akryl og er derfor meget velegnet til svage eller skadede negle. Det siges at gele negle er ca 7 gange så stærke som ens egne negle. Ved påsætning af gelenegle, sætter man for det meste en Tip på spidsen af ens egene negle, og derefter pålægger man 2-3 lag gele, som skal hærdes 2 min i UV lys. Efter 2-3 uger efter påsætningen skal neglene så fyldes op, det de er vokset ud.

Opfyldning
Når man har kunstige negle på, skal man sørge for at få en opfyldning, ca. 2-3 uger efter påsætningen. Det skyldes at, en kunstige negl er bygget op oven på din naturlige negl og når din negl vokser, opstår der et mellemrum inde ved neglebåndet. En opfyldning er nødvendig, fordi den dels udjævner forskellen mellem dine negle og de kunstige negle og dels stabiliserer dine negle og du undgår beskadigelse. Med kunstige gelenegle for du super stærke negle.

Aftagning
Gele negle kan ikke opløses og skal derfor files af. Men dette skal man også passe på med, da man let kan komme til at file ned i sin egen negl, og den vil blive tynd, og ødelagt.Så hvis ikke man selv er sikker på at kunne file på den kunstige negl, uden at ramme ens egen negl, er det bedst at spørge en der har forstand på det, om personen vil gøre det..

Pleje af kunstige gelenegle
Når man har fået kunstige gelenegle er det vigtigt man plejer og passer dem, så holder de sig smukke meget længere.Nedenfor kan du se råd for hvordan du passer dine kunstige negle bedst:- Det kan tage op til ét døgn, før ens nye kunstige negle er hærdet ordentligt. Derfor kan de være meget følsomme overfor stød og slag.- Det er altid en god idé at bruge neglebåndsolie, det gør neglen mere fleksibel og blød. Olien skal smøres ind i neglebåndene (og neglen) ca 1 gange om dagen, de første par dage, og herefter ca 1 gang om ugen. Man kan ikke bruge det for meget.- For ikke at neglene bliver tørre, er det en god idé at bruge handsker under rengøring og opvask, hvis du stå med hænderne i vand mange gange på en dag, er det en god idé at massere med negleolie flere gange om dagen.- Brug en neglebørste når du skal fjerne skidt under neglene. Du må aldrig bruge spidse og hårde genstande, da det kan ødelægge neglen.- Hvis du skal fjerne neglelak på dine kunstige negle, skal du altid bruge acetonefri lakfjerner, ellers ødelægger man neglene. Derefter skal man massere de kunstige negle og neglebånd ind i negleolie. Hvis du ofte knækker dine kunstige negle, er det som regel fordi de er for lange. Hvis du følger ovenstående får du super stærke negle.

Vil du vide mere om stærke negle, kontakt mig..

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 28018

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,84882688522339sekunder