Net-dyr - Forside

Hej og velkommen til net-dyr.dk

Hej og velkommen til min hjemmeside, jeg håber du får brugt nogle sjove timer herinde. Her kan du passe, avle, købe, sælge og skrive med andre stutterier.

Hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp så kan du altid skrive til mig over NH hvor jeg hedder Kaska, men du skal selfølgelig have kigget nedstående igennem før du skriver, der er jo ingen grund til at forklare noget som du kan finde svar på her...

 

Hjælp:

Her kan du finde hjælp til at finde rundt på siden.

 

Login:

Du kan kun få et login hvis du har NH eller kender mig privat da du ellers ingen muligheder har for at give mig de oplysninger som jeg skal bruge for at kunne oprette dig på siden, men hvis du gerne vil have en bruger er det bare at skrive dit Stutterinavn og email til mig så vil du straks få en mail med brugernavn og password.

 

Dyr:

For at du kan få dyr skal du en tur i dyrehandleren hvor du kan få alt fra heste til enhjørninger med mere..., Siden er desværre ikke automatisk og derfor må jeg lave alle dine bestillinger, som du skriver op i bestillingsforummet "Bestillinger".

 

Køb og salg:

For at kunne købe og sælge de dyr du har skal du ind i køb og salg, og så er det ellers bare om at skrive den bedste salgstale, så du kan få solgt dit dyr. Du kan selvfølgelig altid sælge dit dyr til dyrehandleren, men det skal også skrives ind i bestillingsforummet, Husk også at når du sælger et dyr til dyrehandleren kan du kun få værdi for det, hvis du derimod sælger det i køb og salg kan du selv bestemme prisen.

 

Hyggesnak:

I hyggesnak kan du chatte med de andre brugere om alt andet der ikke har med dyr at gøre, selvfølgelig må i også snakke om jeres dyr...xD

MEN DET ER FORBUDT AT SVINE FOLK TIL ! DET ER UDSMIDNINGSGRUND!

 

Æg til udrugning:

I Æg til udrugning kan du se dit stutteri´s og andres stutteriers æg og blomster der venter på at klække og springe ud.

 

 

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 7133

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42429995536804sekunder