Nevergoodenough - Dagbog
Oct
23
2011

.............

Kl. er 13.00 og jeg er vågnet her for en times tid siden. Hold kæft jeg er smadret, og aner ikke hvorfor.... Nå men dagen i går gik faktisk okay. Jeg spiste 3 stykker frugt og var oppe og træne en time. Så det er okay, så længe jeg forbrænder de fandens kalorier. I dag håber jeg dagen også kan gå lige så godt. Jeg skal lave en opgave i engelsk til på onsdag, så den kan jeg gå i gang med i dag, så jeg kan tænke på alt andet end mad. Skolen starter igen i morgen, det bliver dejligt, så spiser jeg mindre og har noget andet at tænke på.

Ses.

Oct
21
2011

Ja....

Jeg fik trænet i en time, det var rigtig lækkert at forbrænde nogle af de fandens kalorier.

Efter jeg er kommet hjem har jeg spist en lille gulerod og drukket meget lidt skummetmælk.

Vil snart gå i seng, så jeg kan starte på en frisk i morgen. Jeg har besluttet mig for at skrive min vægt ned så i kan følge med i hvor meget jeg taber mig. Jeg vil veje mig ca. en gang om ugen. smiley.gif

Godnat alle sammen. smiley.gif


Vægt: 57,2

Oct
21
2011

21/10-11

I dag har virkelig været en lorte dag. Jeg er på kur og det er bare gået a helveds til i dag.

Jeg har spist alt for meget. En blomme, en lille rejesalat uden flute og dressing, og et stjerneskud med dressing og flute. Jeg har nemlig været sammen med min mor i dag, og hun presser på når jeg siger nej til mad. Hun bliver ved til jeg har sagt ja. Jeg har også drukket en kop te uden sukker og en cola light. Jeg håber bare dagen imorgen bliver bedre. Heldigvis skal jeg op og træne lidt senere, så må jeg bare give den gas.

De sidste par dage er ellers gået så fint, jeg har spist lidt frugt og grøntsager og lidt suppe. Men den svipsede lige i dag.

Krydser fingre for at i morgen bliver bedre. 
Panel title
Antal besøg: 97

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0981240272522sekunder