NewGeneration - Forside

Kære alle i næste generation.

 

Det har været umådelig trist at sige farvel til Birgit, mor, svigermor, farmor, mormor og oldemor – men også sat en masse tanker i gang, og nu skal det være nu. Søren og jeg har i mange år snakket om, at vi har faciliteterne til at gøre lidt af hvert for aktive mennesker – især når vi lige har hørt med ½ øre at der har været fætter week-end. Jeg (Linda J) har haft nogle lidt hårde år med en del sygdom – men er kommet ret stærkt (synes jeg selv) ud på den anden side, med mod på at leve livet i stedet for at synke hen i selvmedlidenhed

 

– SÅ NU INDFØRER VI EN NY TRADITION –

 

Om man vil bruge den eller ej er helt op til en selv! Der gælder kun en regel, vi gider ikke høre om dårlige samvittigheder eller undskyldninger for det ene eller andet, hvis man ikke lige kan eller har lyst – vi er alle travle mennesker med dejlige aktive liv, og frit valg til at bruge vores liv på det vi lige har lyst til nu. Så kommer man ikke, eller kommer man et år og ikke de næste 3 – eller whatever, så er det sådan det er. Og ønsker man slet ikke at være en del af det og vil slettes af denne liste – så er det også en mulighed.

 

-HVERT ÅR ANDEN WEEK-END I AUGUST-

 

Så datoen ligger der og man kan booke efter den som man vil. Hvornår skal det så foregå

 

-          I ÅR HEDDER DET 13-14-15 AUGUST -

 

Hvordan skal det så foregå?

Efter bedste beskub, alle hjælper til og alle betaler for sig selv, vi har selvfølgelig nogle ideer til hvad vi kan gøre og bidrage med, og hen af vejen kan vi måske udnytte hinandens evner og ressourcer på bedste beskub. Det praktiske skal helt sikkert planlægges af flere grunde, men mest for at børnene kommer til at tage deres del af slæbet, bliver blandet på bedste vis og lærer at de faktisk er en særdeles vigtig del af fællesskabet og vi har brug for at de yder deres.

Hvor skal vi bo?

Ja, det kan vi finde ud af – vi har et stort hus med mange værelser, som vi tænker skal være forbeholdt dem med de mindste børn. Men ingen rum er fredede for sovende mennesker, vi har adskillige telte og overdækkede arealer så mon ikke det går uden alt for meget besvær.

Hvad skal vi spise og drikke?

Se under: hvordan skal det så foregå J

Hvad skal vi lave?

Ja som udgangspunkt: Lige det DU har lyst til.

Men når det er sagt har Søren og Jeg i hvert fald lyst til at lægge remedier, udstyr og planlægning til rigtig mange forskellige ting, som man kan foretage sig sammen – ligesom vi er særdeles åbne for forslag fra alle andres side, men her er et udpluk af muligheder:

 

Kajak (undervisning af kyndig uddannet instruktør hvis man har lyst)

Windsurfing (2 surfere)

Beach-volley, på egen bane eller på Ø

Fodbold på lille bane

Speedminton

Fangeleg

Træklatring

Gåtur i Mols bjerge

Skattejagt

Bueskydning

Dart

Bordtennis – udendørs hvis vejret er ok

Bob

Rundbold

Bade fra stranden

Solbade

Bålmad

Grillning

Bagning

Hinke

Sjippe

Danse

Osv osv osv osv osv

 

Kun fantasien sætter grænser, og der skal ske noget for alle aldre og hvad man har lyst til. Det er ikke meningen, at alt skal med – hverken i år eller andre år, eller at alle skal nå alt det der foregår, men at man kan booke sig ind på et aktivitetsskema med lige de aktiviteter, man selv har lyst til at deltage i. Alt hvad der hedder indkøb, madlavning, opvask m.m. laver vi også i fællesskab i hold (inkl. børn)

 

Hvornår og hvordan skal jeg give besked?

Såsnart I ved om I kommer og hvem I kommer/ikke kommer er det rart at vide . Men helst senest d. 1/8.

 

ALT INPUT ER VELKOMMENT  - DET SKAL VÆRE JERES WEEK-END

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 508

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,77246403694153sekunder