Nglb - Dagbog
Oct
7
2010

Opdateringer

Så der lagt info omkring Warrior weekend i kalenderen og de fleste har fået invitation på mail. Er der nogen som ikke har fået info kan i bare kontrakte mig smiley.gif

 

Der bliver snart oprettet en sektion hvor folk kan smide billeder og info omkring deres grej ind smiley.gif

 

 

Sept
25
2010

Hjemmeside info = Slack!

Vi har været lidt dårlige til at opdatere hjemmesiden med spil og general info, tror vi har haft for travlt med alt mulig andet. Men nu skal jeg nok tage mig sammen og få opdateret med spildage osv smiley.gif

 

Der er lagt lidt videoer ind på video siden fra teglværket, en hvor vi alle var der (og er at finde på videoen) og en video hvor der kun er enkelte med.

 

Ud over det er der spil her i weekenden ved mølleskoven og nogen tager til teglværket søndag. Næste weekend er der spil ved Waco.

July
28
2010

Hardball weekend på vestsjælland.

Så der arrangeret en lille hardball weekend på vestsjælland.

 

Det er spil i 2 dage og forhåbentlig blir der lidt tid til snak om våben og N.G.L.B. Mere info i kalenderen over spilledage.

July
28
2010

Hyggespil ved HH og nyt medlem.

Lige et kort indlæg.

 

Vi spillede ved HH d 18/7-2010 og det gik fint. Robert, LaRage og bubber var afsted og en enkelt "prospect" mødte op.

 

 

Nikolaj er nu blevet medlem af NGLB og blir en del af vores assault team(Brutal force), velkommen til smiley.gif

July
11
2010

6-0 til "camper"-Bubber på 3 timer ;)

Jamen så gik turen til hardball heaven igen og ud af de 6 mand vi skulle afsted, var det kun bubber som mødte op......

 

Jeg besluttede mig for at prøve at "campe" lidt for at se om rollen som sniper ville være noget for mig, for at lure af hvordan folk spillede/bevæger sig og for lige at prøve min skyder af de første par spil. Den er jo lige blevet pillet lidt mere ved og jeg havde skudt sigtet ind igår, men .................... Pu Haaaaaaa det da godt nok kedeligt!!!! Enten stinker jeg til at placere mig korrekt eller også har jeg bare ikke tålmodighed til at vente på at folk dukker op..... Så mig i sniper rollen er hermed afkræftede!

Pga den sindsyge varme og nye regler ved HH (man må ikke spille med briller mere => full-face maske) var jeg ikke med så længe, så sidste spil jeg var med til var et "capture-the-flag" og der droppede jeg min "camper" rolle de sidste 10-15 min af spillet. Fandt nogen at løbe med og fik en masse dejlige kills :D Den bedste var nu da vi havde sneget os igennem labyrinten, ned til fjendens base hvor de skulle aflevere fanen, og jeg fik sneget mig ind på en sniper og fik ham i baghovedet :D Dejligt at høre nogen skrige AV FOR HELVED!!!! (Overholdte selvfølgelig 6 meters reglen!)

 

Men det var det, 6 kills til Bubber og ikke død en eneste gang smiley.gif (Er selv utrolig stolt ;) )

June
22
2010

Info!

Så der nyt spil i kalenderen!

 

D. 18/7 går turen til HH, igen med et par kollegaer fra Otometrics smiley.gif

June
22
2010

Main event 2010 i mølleskoven

Så blev der afholdt main event 2010 (mini milsim) i mølleskoven og det var da noget af en oplevelse.

 

Ikke nok med at vores hold leder fra skovsvinene ikke mødte op (Shame on you Hansen!) blev vi også vuderet som værende elite soldater: MES (mølleskovens elite soldater) confused.gif Det hold var så en blanding af mennesker som aldrig havde spillet sammen før som hold, ja tror maks 3 af spillerne havde spillet sammen før ud af de 10 vi var. Ud over det havde vi en masse start problemer med hissige holdninger om hvorvidt vi ramte folk når vi skød og folk der overmarkerede, ikke lige den bedste start må man sige.

MEN!!!!!!!!

De sure miner faldt hurtig på plads efter en go snak om tingene, vi fik udpeget en ny hold leder og vores hold blev utrolig godt spillet sammen efter bare nogle timer i "felten" sammen. Jeg syntes personligt at det var et super godt samarbejde vi havde, især da vi startede på aften/nat spillende, der var dejlig struktur over det og de fleste var med på taktikken (lige bortset fra busk, som blev udsat for lidt FF ;) )

Jeg havde selv nogle utrolig fede oplevelser med "greve", nicklas og Quiency? (kan ikk huske hvad deres hold hed, sorry), utrolig fede at spille sammen med og virklig dygtige! Håber jeg får mulighed for at spille med dem igen smiley.gif

Det var sku en go weekend, hyggelig sammenvær, fede spil og masser action. Godt arrangement af IIP og ser frem til næste års Main event / Milsim! Håber hansen er klar ;)

 

Billeder for medlemmer under fanen: Main event 2010.

June
8
2010

Første spil for N.G.L.B

Første spil for vores nye ultra "pro" hold var ved Hardball heaven d 6/6-2010 og det var uden tvivl både sjovt og hyggeligt :D

 

Go dag med masser sol, kills og blå mærker ;) Nu vi ved at være klar til milsim/main event med skovsvinene i mølleskoven d. 18-20/6.

 

Vi havde et par nye spillere med som virkelig fik blod på tanden og som jeg tror vi får at se til hardball mere end den ene gang ;)

 
Panel title
Antal besøg: 246380

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3409960269928sekunder