NICHLAS DANIEL JENSEN - Forside

Hey!


Velkommen til min side, som bliver fyldt med spændene informationer, som kan blive vældig nyttigt, da der også vil komme konkurrencer o.lign, på denne side. Men, nu må vi se hvad jeg får udviklet på denne side. 

Indtil videre, må I nøges med denne side, da jeg ikke helt har råd til et DK-domæne, på one.com, men det skal nok komme en dag..

Hvad kan man opleve på denne side?
Denne side er til for at I kan læse min blog, som jeg skriver nogengange + hvis jeg husker at få den opdateret. Jeg har førhen haft en blog på http://nichlasjensen.blogspot.com, og jeg regner med at jeg vil få overført alt til denne side. 

Hvorfor har du oprettet denne side?
Jeg har oprettet denne hjemmeside, så folkende i Danmark eller andre lande, kan se hvem jeg er - og hvem jeg gerne vil blive til. smiley.gif.

Den .. er da ikke særlig "piftet" op?
Nej - og det beklager jeg rigtig meget! Det vil komme løbende. Jeg vil også få lavet en FAQ, som skal være med til at hjælpe jer rundt på siden, og hvor de forskellige ting står henne osv.

Men jeg håber I vil nyde siden, lige nu imens den ikke er særlig god. Den vil selvfølgelig blive bedre i løbet af tiden, og jeg vil være inde på den hverdag, for netop at skrive blog + andre ting som jeg mener at jeg burde få lavet.

- Jeg håber vi ses!
- Nichlas D. Jensen.
 
Panel title
Antal besøg: 2710

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.16544198989868sekunder