Velkommen til (NS) Efterskole! - Ledige stillinger
Besøg www.KomfaGroupDanmark.dk
Søger du et job på (NS) Efterskole? Jamen så er siden her den helt rette for dig!

For her kan du nemlig se et overblik over de ledige stillinger, som vi søger i øjeblikket. Alle stillinger er uden løn, tilgengæld får du heller ingen faste arbejdstider. Du får tilladelse i enkelte lokaler, som du snakker med skolens leder om.

Vigtig info: "(X)" betyder det antal stillinger vi søger.

Eksempler

Skolelæge (1) = Så søger vi én skolelæge.
Guide (0) = Så søger vi ingen guides.
Vikar (-1) = Så har vi én vikar for meget.
Bartender (?) = Så er det lige pt. ukendt hvor mange vi søger og derfor kan man IKKE ansøge til stillingen i øjeblikket. Er (?) under Ledige elev stillinger betyder det kun det er ukendt hvor mange der søges, men kontakt os for status.

Hvis du skal ansøge til en stilling, og være ret sikker på at få den, så er sandsynligheden i øjeblikket størst i netop disse stillinger: Indgangs sekretær/receptionist, Skolepatruljeleder, Dansk lærer, Matematik lærer, Håndarbejdslærer

Der er i øjeblikket hele 50 stillinger!

Ledige stillinger

1. Mode designer (?)
Du skal styre vores skønhedssalon og lave skønhedskonkurrencer. Du har mulighed for at give vores elever en hel masse tips!

2. Håndarbejdslærer (2)
Kravet for denne stilling er at du er meget kreativ, og bare kan det med stof, puder og bamser. Vi har et håndarbejdslokale med udstillingdukker, lærerbord og andet.


3. Skolevejleder (1)
Du skal vejlede vores elever til deres karrierevalg m.m.


4. Udkigspost i mellemgangen (2)
Du skal sidde i gangen mellem indgang og teleport rum og sørge for at de kommer igennem de blå ensrettede døre. Rummet hedder "Mellemgang".

5. Museum guide (2)
Du skal være i vores museum og hver gang der kommer elever ind, så skal du fortælle dem om tingene der er på udstilling. 

6. Chef af gangvagterne (0)
Det kræver noget unikt at være chef af vores gangvagter. 

7. Sløjd lærer (2)
I denne stilling skal du vide meget om træ! Ved siden af må du gerne vide ting som metal, stål og jern.

8. Galleri ansvarlige (1)
Du skal tage billeder af skolens arrangementer, rum m.m. som du sender til skolens leder. Derefter ryger de på hjemmesiden.

9. Bartender (?)
Du skal stå i vores discotek dagen lang og servere drinks. Fordelen ved jobbet her er at vi ikke har border der skal ryddes, men dog et kæmpe dansegulv der skal fejes.

10. Elevrådsledere (2)
Som elevråds leder skal du selv styre gruppen og rummet, samt selv skaffe elevråds medlemmer. Du vælger selv to elevrådsformænd, som derefter får admin i elevrådsgruppen.

11. Elevråds sekretær / Elevrådsleder vikar (2)
En person der tager notater af elevrådets skønne men knap så billige forslag. Du har mulighed for også selv at komme med forslag. Derudover, hvis én elevrådsleder er syg skal du tage over.


12. Guide (3)
Vi søger folk til at kunne vise de nye elever rundt. Fortælle hvor der undervises, spises osv. Denne guide-mand skal arbejde sådan hver gang der kommer en ny forvirret elev på den store skole. Hvis der er stille, bedes du sidde og tage imod nye elever i indgangen.

13. Idrætslærer (?)
Vi søger idrætslærer til vores hal. Det giver bonus hvis du er god til basket, fodbold eller andet lign. Bemærk: Svømme lærere og idrætslærer er IKKE det samme!

14. Skolepatruljeleder (2)
Som skolepatruljeleder skal du selv styre gruppen og rummet, samt selv skaffe patrulje medlemmer. Du får ritz i lokalet og admin i gruppen.

15. Indgangs sekretær/receptionist (5)
Som indgangs receptionist skal du lukke eleverne ind og sige "Tag vores skilt på". Der er to kasser og kan sidde 1 ansat pr. kasse. Der er et skrivebord ved kassen til regnskaberne - dvs. sekretær arbejdet. Og der er en kæmpe ventesal til de kommende elever.


16. Receptionist (?)
Som receptionist skal du vide alt om (ND) Efterskole. Vi har vores reception i skolen hvor eleverne kan komme med spørgsmål. Der skal du sidde parat til at besvare og kalde eleverne op én efter en.


17. Receptionist vikar (?)
Når de oprindelige receptionister ikke er der, skal du træde til.

18. Historie / Kristendoms lærer (2)
Du skal vide meget om fortiden - men faktisk også en del om hvad der muligvis sker i fremtiden. Bare for at gøre faget en smule mere moderne. Vid en del om historiske bøger med indhold om f.eks. Gud og Jesus og Thor, Odin og Freja.

19. Kantine dame/mand (2)
Stillingen går blot ud på, at holde orden af ting på vores store kantine på efterskolen. Der er mad klar, så denne kantine dame/mand skal blot holde godt øje med rummet og servere for eleverne.

20. Konkurrence- og aktivitetsansvarlig (3)
Som konkurrence ansvarlig styre du helt selv alle konkurrencerne på (NS) Efterskole. Du skal kunne køre konkurrencer jævnligt og styre både konkurrence gruppen og benytte dig af vores konkurrence lokale.

21. Kundeservice (0)
Som kundeservice tager du telefoner og besvare e-mails folk henvender sig om. Det er en stilling som kun har kunne fås via Komfa Group Danmark.

22. Dansk lærer (2)
Som dansk lærer skal du vide alt om læsning og stavning. Vi har to klasselokaler til dansk - så man har mulighed for dansk undervisning ofte.

23. IT lærer (2)
Som IT lærer skal man vide meget om computer programmer og elektronik. Der er et kæmpe IT lokale med elektriske maskiner, store fjernsyn og en masse computere så der altid er noget at undervise i.

24. Gangvagt (4)
Som gangvagt skal du altid være på vagt. Du skal vide en del om sikkerhed og kriminalitet. Skolen har et skolepatrulje lokale som gangvagter vil have mulighed for at kunne opholde sig i under pauser, hvis de har lyst - ellers kan lærer værelset naturligvis også benyttes.

25. Hjemkundskabs lærer (2)
Som hjemkundskabs lærer skal du vide alt om madlavning og opskrifter. Vi har et hjemkundskabs lokale med 3 køkkener så der i alt kan være 3 hold med højst 8 personer i.

26. Musik lærer (2)
Som musik lærer skal du vide alt om musik - og en del om sangerinden Anna David for at forbedre din jobpræsentation. Vi har et musiklokale med en del trax og en stor scene samt en kæmpe grammofon.

27. Matematik lærer (2)
Som matematik lærer skal du vide alt om trekanter, cirkler, plus og minus og så meget andet. Du skal også være et ordensmenneske. Vi har i øvrigt to klasse lokaler i alt.

28. Natur/Teknik lærer (2)
Som botanik lærer skal du vide alt om dyr, natur og planter. Du skal ikke være bange for smådyr, og du kan højst have ét hold ad gangen. Der er i øvrigt et medium stort Natur/Teknik lokale med planter og dyr.

29. Billedkunst lærer (2)
Du skal vide alt om tæpper, kunst, billeder og maling. Du skal lærer dit hold alt om det. Du kan have ét hold ad gangen på 8 personer i vores medium store billedkunst lokale der indeholder alle former for kunst.

30. Forsamlingsleder (0)
Som forsamlingsleder skal du og kun du tag styrelsen af at få samlet eleverne til Forsamlings rummet i akutte situationer. Der vil også være hjælp fra ansatte. Dette job er stort og kan derfor give rigt med arbejde. God arbejdslyst.

31. Forsamlingsleder vikar (1)
Når den oprindelige forsamlingsleder ikke har mulighed for at være der, er det dit job at overtage!

32. Svømme lærer (?)
Som svømme lærer skal du vide alt om vand og svømning. Du skal lære eleverne at svømme som aldrig før. Vi har en kæmpe svømmehal med badekar, pool, spa, sauna og mini kiosk. Brusebad skal tages inden!

33. Skolepsykolog (0)
Som skolepsykolog skal du være meget seriøs. De problemer eleverne kommer med skal ikke være for platte som f.eks. "en har sagt jeg er dum" - nej, det er seriøse problemer eller ud af rummet!

34. Skolepsykolog vikar (1)
Hvis den oprindelige skolepsykolog er syg eller andet der ligner, så skal du overtage. Du kan også arbejde med eleverne, uden for den oprindelige skolepsykologs arbejdstid, hvis du har lyst til det.

35. Sundhedsplejerske (2)
Som sundhedsplejerske skal du vide meget om kød, knogler og blod. Du skal være parat til selv de mindste problemer i vores læge rum. Du vil have en læge sekretær til hjælp.

36. Sundhedsplejerske vikar (2)
Denne stilling går ud på at være skolens læge, når der ikke er nogle hovedlæger til stede. Er bare én læge ikke til stede, skal en vikar komme i en fart!

37. Lærer vikar (3)
Lærerne kan nemt blive syge. Derfor skal vi have nogle vikarer der er klar til at gribe ind når som helst det skulle være! Du skal vide meget om matematik, dansk, sprog, botanik og ja, alt der er skolearbejde.


38. Læge sekretær (1)
Som lægesekretær skal du være på vagt efter tilskadekommende elever og tjekke om lægen egentligt kan klare dem i den pressede tid. Du har dit helt eget skrivebord til arbejdet - hvad mere kræves der?

39. Rengøring / Pedel (2)
Som rengøring skal du bare gøre rent. Men som pedel skal du have styr på alt og tjekke om alt går som det burde. Gør det ikke skal du straks melde ud så det står under "Driftstatus" her på siden.
Din dagligdag består af at tjekke skolen igennem, sørger for at alt kører som det skal og hvis der ikke er nogle problemer så rengøre du bare så meget du vil.

40. Bibliotekar (2)
Som bibliotekar skal du vide en del om bøger og orden. Du skal arbejde på døgndrift og virkelig holde orden i alt. Ikke den mindste ordensfejl i bøgerne.

41. R
eklamør (2)
Reklamér for skolen! Det er dit daglige job.
Men er der ingen at reklamere for, kan du få lov til at overtage en anden stilling midlertidig efter snak med inspektøren.

42. Sprog lærer (0)
Som sproglærer skal du kunne engelsk. Andre sprog gør kun sandsynligheden for godkendelse af din ansøgning større!

43. Fitness træner (?)
Du skal træne eleverne i vores smarte fitness center.


44. Skoleblads journalist (5)
Du skal sørge for at skrive godt med artikler i skolebladsgruppen. Du skal stave godt. Du er velkommen til at få andre til også at skrive i skolebladet, men de får ikke tilladelse til rum eller kommer i ansatte gruppen.

45. Danse lærer (?)
Du skal undervise vores elever i dans på efterskolen. Det gælder klassisk dans, par dans, Hip Hop dans og Tango dans. Kort sagt: Alle danse!

46. Teater lærer (2)
Du skal lære vores elever om drama, sang og skuespil.

47. Tandlæge (2)
Tandkød, tænder og tandbørste. Vær parat til at bore et hul!

48. Tandlæge vikar (2)
Denne stilling går ud på at være skolens tandlæge, når der ikke er nogle tandlæger til stede. Er bare én tandlæge ikke til stede, skal en vikar komme i en fart!


49. Tandlæge sekretær (1)
Som lægesekretær skal du være på vagt efter tilskadekommende elever og tjekke om lægen egentligt kan klare dem i den pressede tid. Du har dit helt eget skrivebord til arbejdet - hvad mere kræves der? Du skal også reservere tid til eleverne.


50. Skolemaskot (?)
Du skal være vores maskot under kampe.

51. Undervisningsleder

LEDIGE ELEV STILLINGER:

1. Frivillig guide (100)
Du har mulighed for at guide nye elever uden løn, ritz og uden at vide alle de ting som ansatte gør.

2. Reklamør (100)
Reklamer for skolen, så tosset du vil, uden særregler.

www.nsefterskole.dk - Tlf.: +45 8111 0008 - E-mail: Kontakt@nsefterskole.dk
 
Panel title

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,86741209030151sekunder
Deltag i debatforummet