Sejler breve - Sæsonstart 2012

Ny sæson truer.

 

Lad os håbe den bliver bedre end sidste år!

 

Vejret i foråret har ikke været alt for godt, og vi trak søsætningen til den d. 28.april.

 

Men grundet konfirmation, en 70 års fødselsdag på Gran Canaria og andre ting, har der ikke været meget tid til at være sejler i dette forår.

Søgelænderet i bagbord side, var knækket i fødderne, i løbet af vinteren. Sikkert i orkanen i december, som havde godt fat i presseningen.

De er blevet skiftet, og søgelænderet sidder fast igen, vi er nu ved at finde ud af hvordan vi får monteret søgelændernet, uden at det hele skal sættes fast med strips.

 

Den første tur i år, var i midten af maj, og endte med et brat motorstop lige ud for jernbanebroen. Heldigvis var strømmen i vestlig retning, så vi drev væk fra broen.

Det føltes som om at alle 8 cylindre satte sig fast på en gang, men heldigvis var det ikke så alvorligt, det viste sig at det skyldtes mangel på drevolie, så efter en efterfyldning kunne drevet drejes rundt igen, og motoren startede som altid.

 

Planerne for denne sæson

 

Vi regner med at sejle til Nibe i uge 27, og ligge der mens der er festival.

Vi har også ferie i 30+31, men her bliver det nok kun til korte ture, da drengene nok skal arbejde og ikke har den store lyst til et langt togt i år. Det er fint nok, vi skal ud at have testet undervandsjagt af i Kattegat, for at se om det kan blive en ny hobby, eller om vi skal bide i det sure æble og investere i OWD (Open water diver) certifikater istedet.

 

Hvis det sidste bliver tilfældet, er vi nok nødt til at omdøbe El Barko til Calypso.

4fbf5677605e525052012.jpg

 
Panel title

© 2018 nss-sejler

Antal besøg: 1853

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35727214813232sekunder