nudemodelkbh - Forside
Alt i forkælelse og betjening tilbydes

 

Siger forkælelse dig noget, og nyder du at være i centrum og få dine ønsker og behov opfyldt, så skal du måske læse videre og se hvad jeg kan tilbyde.

Måske du søger elskeren som sætter dig i centrum, og som kan give dig seksuelle oplevelser, nærvær, nærhed og opmærksomhed.

Så grib chancen og lad dig pirre, både sanseligt, intellektuelt, erotisk og fysisk.

Jeg er en pæn fræk mand på 39, der elsker at give den ultimative forkælelse og betjening.

Elskeren: Jeg giver dig den opmærksomhed og forkælelse du mangler i din hverdag. Det er med dig i centrum, og giver en god blanding af tryghed, erotik, sex, forkælelse og venskab. Du får sex'en og får dig til at komme med brug af kys, tunge, slik, fingre, hænder og p.., og mens du ligger og slapper af bagefter, så lader jeg dig pirre med fingrene på din krop, og små kys, mens vi snakker og hygger os sammen.

Som nøgenmodel kan jeg for eksempel tilbyde følgende:

Croquismodel: Mangler du en model at tegne, male eller modeller efter, så er jeg frisk. Har prøvet det før, så har noget erfaring. Du bestemmer selv opstillingen og hvordan det skal være. Er også til opstilling af mere erotisk karakter.

Nøgen Fotomodel: Er du amatør-fotografer som kan lide at tage nøgenfotos. Og har du lidt ide og fantasi bag det du vil have mig til, så er jeg frisk og åben for det meste, så længe mit ansigt ikke kommer med på billederne. Betyder ikke noget om du har erfaring med at tage billeder, eller du blot ønsker at lege lidt med kameraet.

Bodypainting: Kunne du have lyst til at lege med farver på kroppen, så kan du sige til, og du må bruge alle de farver du har lyst til på min krop. Om du vil bruge pensel eller fingre, det er op til dig. Så længe det kan vaskes af igen.

Nøgen servering: Jeg serverer gerne til en intim frokost for dig, for et par eller til en gruppe veninder. Jeg serverer for dig/jer helt efter dit/jeres ønsker, og tager også oprydningen og opvasken bagefter iført adams-kostume. Eller frokosten kan afsluttes med lidt forkælelse af dig/jer eller lidt fræk opvisning. Du/I bestemmer hvordan det skal foregå.

Nøgen Handyman: Har du/I brug for en handyman til at hjælpe dig/jer med nogle småting i eller på hjemmet, så kan jeg udføre alle små-opgaver, mens du/I ser på eller udfører andre aktiviteter. I sommerhalvåret kan det jo være lidt havearbejde, og i den koldere tid kan det være indendørsaktiviteter såsom rengøring, oprydning eller diverse gør-det-selv-opgaver. Så kombinere det praktiske med det frække eller behagelige.

Fræk massage: Jeg giver fuld-krops-massage til Q eller par. Jeg er helt nøgen, og bruger mine hænder på din krop til forkælelse, og får dig til at slappe helt af. Afslutningen bestemmer du/I helt selv.

Komplet forkælelses-session: Starter gerne med at lave en god morgenmad til dig, så et bad til dig, enten som karbad som du kan ligge og nyde, eller tage dig under bruseren og vaske din ryg blidt og nænsomt, og så en gang dejlig frottering. Herefter en gang massage over hele kroppen, og hvad der så mere skal ske er blot op til dig. Måske mere forkælelse eller oprydning af hjemmet, mens du slapper af.

Pirrings-bondage: Jeg binder dig, og så bruger tiden på at pirre dig, så du vrider dig. Kærtegne dig med fingerspidserne, langsomt fylde dig ud, pirre dig med is eller stearin, måske bruge klemmer. Du bestemmer selv, hvad du ønsker at opleve/prøve.

Fotograf: Jeg er en ganske habil fotograf, så ønsker du/I at få taget nogle billeder, så kan jeg også tage billeder af dig/jer ud fra jeres ønsker. Og I får selvfølgelig alle billederne efterfølgende. Enten kan jeg bruge dit/jeres udstyr eller mit eget.

Ovenstående er blot nogle eksempler på hvad jeg tilbyder, men har du/I andre ønsker, så er jeg bestemt frisk på det. Så kom bare frit frem med forslag. Hvis du ikke spørger, kan du ikke få et ja.

Ved nogle aktiviteter aftales det på forhånd hvad der skal ske, så begge parter kender aftalen, mens det ved andre aktiviteter kan foregå ved at lade tingene udvikle sig undervejs. Det bestemmer du/I selv.

Så har du/I stedet, lysten, muligheden, ideen og tiden i Kbh/Nsj-området, så er du/I velkommen til at kontakte mig. Du/I definerer selv tid og sted og jeg er meget fleksibel mht. at finde tid til en aftale. 

Og alle aktiviteter er selvfølgelig free of charge, så grib chancen og få en sjov, fræk og anderledes oplevelse med den ultimative forkælelse af dig, både sanseligt og fysisk. Og er det gentagende oplevelser du/I søger, så kan det bestemt også være en mulighed.

Jeg er 100% seriøs omkring min profil, og mødes gerne til en kop kaffe eller lign. på et off. sted for at vi kan se hinanden an inden vi aftaler andet.

Jeg kan kontaktes på mail
model72@forum.dk eller via kontaktsiden her på sitet.


Husalfen
        

 
Panel title

© 2019 nudemodelkbh

Antal besøg: 58

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42465615272522sekunder