nudemodelkbh - Mine oplevelser

Oplevelse med croquis: Jeg kan godt lide udfordringen i at sidde croquis for en tegner. Jeg blev kontaktet af en moden kvinde, der gerne ville bruge en croquismodel. Hun var rimelig erfaren med at tegne, men det lå en del år tilbage, så hun ville gerne lige have genopfrisket det lidt. Tog ud til hende til en kop kaffe, og for at se på det hun havde lavet tidligere. Hun var en kvinde sidst i 50'erne, og boede meget rodet, men meget hyggeligt. Vi fik kaffe og snakket sammen, og det hun viste mig af hendes arbejde var meget flot, og det var tydeligt at hun godt kunne tegne. Vi aftalte at mødes 14 dage senere. Jeg kom ud forbi. Hun havde gjort klar med et tæppe på gulvet, og fundet sine tegne-ting frem. Jeg tog tøjet af, og så startede vi med et par stillinger, hvor jeg stod op. Det var skitser af cirka 5 minutters varighed hun tegnede. Og hun var dygtig. Derefter tog vi en række skitser, hvor jeg sad ned. Efter en god times tid, så var det tid til at slutte. Det er lidt hårdt at sidde croquis, men hun fik lavet en 10-12 rigtig gode skitser. Desværre blev det ikke til flere sessioner, da hun så skiftede job, og ikke havde den samme mulighed for at mødes.
 
Oplevelse med massage:
Jeg fik kontakt med et par som søgte en massør til hende. Det blev relativ hurtigt aftalt at jeg skulle komme forbi og massere hende, selvfølgelig mens jeg var nøgen, og så kunne vi se hvad der skete. Jeg kørte afsted til dem, og ringede på døren. Manden åbnede døren og jeg blev fulgt ind i soveværelset, hvor hun lå nyvasket, nøgen og klar. Jeg fik smidt tøjet, og gik i gang med at massere hendes ryg. Vi havde på forhånd aftalt at hun skulle have massage over det hele. Hun var en kvinde i 40'erne og helt alm. at se på. Jeg gav en grundig gang massage på ryggen og bevægede mig ned til balderne og gav dem en god omgang, og så videre ned til lårerne. Mens jeg masserede balder og lår kunne jeg sprede dem lidt og se på hendes glatte skød. Imens jeg var i gang med konen var manden gået i bad, og han kom ind i soveværelset efter han var færdig. Jeg fik hende til at vende sig rundt, og jeg fortsatte med at massere hendes ben og arme på forsiden. Og så gik jeg videre til hendes bryster. Hun havde en god håndfuld, som fik en grundig gang massage. Mens jeg masserede hende foran begyndte hun at lege med min pik. Hun spillede den med fast hånd. Mandens pik, som var temmelig stor og tyk, var ved at blive stiv og han begyndte at tungekysse med sin kone, mens jeg masserede hende videre. Jeg spredte hendes ben og begyndte at massere hende mellem benene. Hun var utrolig våd, og mandens kysseri havde sikkert også gjort sit. Hans pik var helt klar, og han lage sig ind over hende og trængte op i hendes våde fisse. Jeg stillede mig ved siden af sengen og hun begyndte at spille mig af, mens hendes mand bollede hende. De var begge to meget tændte, og der gik ikke lang tid før de begge kom. Jeg blev rimelig tændt af det og kom også ud over hendes bryster. Jeg gik ud på toilettet og fik tørret mig, tog mit tøj på og smuttede afsted igen.
 
Oplevelser med servering: Havde fået kontakt med et par, som godt kunne tænke sig at have en nøgen mand til at servere en frokost for sig. Jeg mødte op kl. 11, og blev vist ud i køkkenet. Det meste af frokosten var klar og stod i køleskabet, så det skulle bare anrettes og serveres. Jeg fik også lige præsenteret spisestuen, hvor de ville sidde. Jeg klædt mig af, og tøj som aftalt et forklæde på, og ikke andet. Det var et par midt i 30'erne som jeg skulle tage mig af. Kl. 12 præcis gik jeg ind i spisestuen med hvidvinen. Her sad manden og konen klar. Hun var iført en bundløs korsage med halvskåle, så brysterne var tydelige og helt blottede. Han var i jakkesæt. Jeg skænkede vinen for dem, og fik at vide at jeg godt kunne hente silden. Jeg havde anrettet en sildetallerken til dem, som jeg så placerede ved hver. De sad og snakkede og hyggede sig, og hun gav mig lige et klem og et slag på den ene balde da jeg gik ud. Sådan gik det hver gang jeg enten kom ind og tog tallerknerne ud eller serverede noget nyt for dem. Og tror deres samtale kom mere og mere ind på sex. Min pik var ikke upåvirket af situationen og den strittede lidt ud mod forklædet. Inden desserten, så ville de godt lige se hvad der gemte sig under forklædet. Jeg tog forklædet af og viste mig frem for dem. Konen smilte og nød det tydeligvis. Så fik jeg besked på at spille den af for dem. Jeg gned og spillede min pik, mens jeg kiggede skiftevis på den ene og den anden. Jeg nærmere mig hurtigt klimaks, og konen tog sin tallerken og bad mig spille den færdig ud på den. Så jeg sprøjtede ud på hendes tallerken, mens hun smilte frækt. Fik så besked på at tage tingene ud og servere desserten. Jeg gik derefter ud og hentede isen til dem. Da desserten var færdig, kom jeg ind for at hente resterne ud, og tror de havde snakket rimelig frækt imens, i alt fald, så skubbede konen stolen ud fra bordet og blottede sit glatte skød. Og så bad hun mig slikke hende til orgasme. Jeg lagde mig på knæ mellem hendes ben og slikkede hende grundigt. Hun smagte himmelsk og var meget våd. Jeg brugte tungen på hende på godt jeg kunne, og kunne høre hende stønne mere og mere. Ud af øjenkrogen kunne jeg se manden sidde og spille sin pik til det hele. Jeg slikkede hende og brugte et par fingre oppe i hende, og fik hende så til at komme. Manden spillede sin pik færdig og sprøjtede ud over sin tallerken. Jeg fik besked på at rydde af, rydde op i køkkenet og smutte igen. Jeg gjorde tingene færdig, fik gjort køkkenet pænt igen, tog mit tøj på og forlod villaen.
 
Oplevelse som betjener: Jeg havde fået kontakt med en moden kvinde som klart tændte på ideen om at jeg skulle være hendes betjener og hun mente bestemt at hun kunne gøre brug af flere af mine tilbud fra hjemmesiden. Efter en del kommunikeren frem og tilbage, så fandt vi endelig en dag og mødes og få prøvet nogle af fantasierne af. Så en almindelig tirsdag formiddag mødte jeg op hos hende. Selvfølgelig præcis som aftalt, og jeg vidste ikke på forhånd hvad jeg skulle bruges til, så glædede mig meget til at se hvad der skulle ske. Hun modtog mig i døren, en moden lidt buttet kvinde i starten af 50erne og som bestemt så ud til at være klar til formiddagens opgaver. Jeg blev budt indenfor, og fulgte med ind i stuen. Hun satte sig i en stol og beordrede mig så til at strippe for hende. Så jeg begyndte langsomt at tage tøjet af og stod til sidst foran hende nøgen, tændt og med en halvstiv pik. Så blev jeg taget med ind i soveværelset og fik besked på at hun gerne ville have en omgang massage, så hun smed tøjet og lagde sig på maven på sengen, hvorefter jeg gik i gang med hænderne og massage-olien. Fik givet ryg, skuldre, ben og balder en omgang massage, hvorefter hun så vendte sig rundt, og jeg kunne give forsiden en tur. Hun havde store bløde bryster som selvfølgelig også skulle masseres. Og sluttede så af med at give inderlårene en omgang. Havde på dette tidspunkt endnu ikke været i kontakt med hendes fisse men det skulle jeg så komme nu. Hun ville have en intim-barbering, så jeg blev sendt ud i køkken og badeværelse efter en balje vand, skraber og skum. Fik sæbet hendes fisse ind i skum og gik i gang. Skulle barbere glat omkring revnen og så lade en trekant være tilbage over fissen. Kørte skraberen frem og tilbage over huden og fik efterhånden fjernet det uønskede hår. Mærkede efter med fingrene og var tilfreds med glatheden. Hun fik skyllet sig ren for sæbe og så måtte jeg i gang med tungen. Begyndte at slikke hendes klitoris og lod et par fingre glide op i hendes fisse. Slikkede og fingerkneppede hende hurtigere og hurtigere mens hun stønnede mere og mere intenst. Til sidst kom hendes orgasme, og kunne nyde at se hendes krop give efter for orgasmen. Hun havde endnu ikke rigtig gjort noget ved mig, og fik et par enkelte sut på pikken som tak.
Handyman-delen var der også brug for og jeg blev sat i gang med at sætte hylder, billeder og spejle op på diverse vægge i huset. Selvfølgelig mens jeg var totalt nøgen og hun kunne gå og nyde synet af min krop og min pik. Ind i mellem havde hun lige en kort berøring af min pik eller balder, men ellers fik jeg skruet diverse skruer i væggen og sat de forskellige ting op. Efter endt arbejde var det tid til at lave en kop te til hende og en kop kaffe til mig selv. Så vi fik drukket kaffen og teen mens vi småsludrede lidt. Det var ved at være tid hvor besøget var slut, men hun mente vi lige kunne nå en hurtig omgang i soveværelset. Så jeg blev trukket ind, og hun begyndte at sutte mig af. Pikken reagerede hurtigt og var snart stor og stiv. Så blev jeg skubbet ned på ryggen på sengen og hun sænkede sin fisse ned over pikken og begyndte at ride mig. Nød varmen omkring pikken og se hende ride min pik. Så tog jeg hende mens hun lå på ryggen og til sidst kunne jeg trænge op i hende bagfra. Kneppede hende i dybe stød og nød hendes stønnen, mens pikken gled ind og ud af hende. Da hun havde fået nok pik spillede jeg den af foran hende og sprøjtede min sperm ud over hendes mave og bryster. Dejligt at se spermen løbe ned ad hendes mave og bryster. Herefter var det slut, og jeg tog mit tøj på, og besøget var slut.
 
Oplevelse som husalf hos to piger:
Jeg havde fået kontakt med to frække piger og efter at have skrevet lidt frem og tilbage med dem, så fik vi aftalt et møde. Jeg skulle bare møde op hos den ene af dem, og så skulle jeg bare afvente og se hvad de ville bruge mig til.
Jeg blev budt velkommen af den ene af dem og fulgt ind i køkkenet, hvor jeg så blev præsenteret for den anden. To dejlige piger i 30'erne, feminine og med frække former. De var iført alm hverdagstøj, så umiddelbart lå der ikke noget frækt i luften.
Jeg fik besked på at de gerne ville have at jeg skulle pudse vinduer i huset, og jeg bare kunne starte udvendigt. Jeg fik anvist remedierne og fik gjort det hele klart. Og så gik jeg uden for. Jeg startede på vinduerne og gjorde mig umage ikke at lave streger. Da jeg kom om på forsiden af huset, så kunne jeg se ind i soveværelset. Der lå den ene af pigerne i frækt undertøj og legede med sig selv med en dildo. Hun skævede ud ad øjenkrogen og holdt øje med mig, mens hun legede med sig selv. Jeg vaskede vinduet som jeg havde fået besked på og lod ellers som ingenting. Dog kunne jeg godt mærke at der voksede en lille bule frem i bukserne. Da jeg var færdig med soveværelsesvinduet gik jeg videre til stuevinduet og i sofaen læ den anden pige og legede med sig selv. Igen fik jeg vasket vinduet og tørret det af, så der ikke kom striber.
Da jeg var fårdig uden for ringede jeg på døren og fik besked på at komme ind. Jeg skulle gå ud i køkkenet og finde en flaske champagne frem og servere den sammen med jordbær. Jeg fandt gals frem og fik ordnet et par jordbær og gik ind i stuen til pigerne. De sad i sofaen og pillede lidt ved hinanden. Jeg koncentrede mig om champagnen, fik den åbnet og skulle til at skænke op. Så fik jeg besked på at tage tøjet af. Jeg tog mit tøj af, og fortsatte med at skænke champagne. Jeg fik serveret det og så stod den på pudsning af vinduerne indvendig. Igen fik jeg gjort remedierne klar og gik i gang. Jeg blev nøje studeret mens jeg tog mig af vinduerne. Efter et stykke tid, så blev jeg færdig med vinduerne indvendig, og imens var jeg blevet nøje studeret af de to piger mens de havde siddet og pillet lidt ved sig selv og hinanden.
De satte sig ud i køkkenet og jeg skulle så ordne spejlet i badeværelset. Samtidig var der et vindue mellem køkkenet og brusekabinen, så man kunne se direkte fra køkkenet ud i bruseren. Den rude skulle selvfølgelig også pudses. Da jeg var færdig og ruden gjort ren, så skulle jeg tage et bad mens pigerne sad i køkkenet og så på. Og lege med mig selv imens, så de rigtig kunne nyde det. Jeg stod under bruseren og begyndte at lege med min halvstive pik. Tog den i hånden og gned på den. Det var tydeligt at de nød at se på og der blev også taget nogle billeder med mobiltelefonen, som de hyggede sig med og sad og snakkede om. Jeg holdt lidt igen, så jeg var sikker på ikke at komme mens jeg legede i bruseren. Jeg fik vasket mig færdig, tørret mig og gjort brusekabinen ren igen.
Jeg blev beordret ind i sengen og skulle lægge mig på maven. Pigerne kom ind i soveværelset til mig med champagnen og et ekstra glas. Jeg fik en slurk og blev så beordret op på alle fire. Jeg kunne mærke nogle lette slag med pisken på mine balder, og så kunne jeg mærke creme der blev smurt ud omkring mit hul. Langsomt blev en dildo skubbet op i mig mens jeg stod på alle fire og tog imod. Den ene pige bollede mig med dildoen mens den anden spillede min pik. En rigtig fræk fornemmelse at blive ydmyget på den måde. Efter lidt tid, så var det faktisk ok at have dildoen oppe og jeg kunne bedre nyde det. Efter et stykke tid så stoppede det, og jeg fik besked på at slikke den ene af pigerne. Hun lagde sig på ryggen og spredte benene. Hun blottede sit skød. En dejlig letbehåret rødlig mis. Jeg satte mig på knæ mellem hendes ben og lod tungen finde hendes skød. Begyndte at slikke hendes fugtige skamlæber. Lod tungen glide ind mellem hendes skamlæber og smagte på hendes safter. Begyndte at bearbejde klitorisen med tungen og brugte to fingre oppe i hende. Hun begyndte at småstønne og vride sig lidt under min behandling. Den anden pige spillede let på min pik imens og studerede hele seancen. Jeg brugte tungen heftigt på hendes klitoris samtidig med at mine fingre arbejdede sig ud og ind af hendes våde fisse. Min behandling virkede og fik hende til at komme i en velfortjent orgasme.
Så blev det den andens tur og igen satte jeg mig mellem benene og begyndte at slikke en dejlig fisse. En anden fisse med en anden smag, men bestemt lige så lækker. Brugte samme strategi som før med en kombination af tunge og fingre og det var tydeligt at hun bestemt også nød det. Jeg fik hende godt op at køre hvorefter hun så ville mærke mig rigtigt. Lagde mig på ryggen og fik rullet et gummi på pikken og mærkede at hun sænkede sin stramme våde fisse ned over pikken. Hun red mig dejligt mens vi kyssede og kælede. Dejligt at mærke pikken i hendes varme indre og jeg nød hende i fulde drag. Hun fik et dejligt ridt, hvor vi begge nød det.
Desværre blev vi nødt til at afbryde dagens aftale her, da pludselig havde meldt sig vigtigere ting over telefonen, men jeg håber bestemt at de to piger kan bruge deres husalf på et senere tidspunkt, og ser frem til flere frække oplevelser med dem.
 
Oplevelser med husligt arbejde og massage: Der var en vis nervøsitet at spore hos hende, da jeg ankom. Det var tydeligt at hun ikke var vant til at have nøgne fremmede mænd i din lejlighed. Så vi startede med at tage en kop kaffe og sludre lidt om løst og fast. Det hjalp og hun løsnede noget op. Vi snakkede lidt om hvad der skulle ske, og efter kaffen blev vi enige om at gå igang.
Jeg gik ind i stuen, og lagde mit tøj. Det så ud som om hun var udmærket tilfreds med det hun så. Jeg fik udleveret en støveklud og en støvebørste og så måtte jeg i gang med at gøre stuen ren. Hun satte sig hen i sofaen, stadig fuldt påklædt, og fulgte med i mit arbejde med afstøvningen. Jeg tørrede omhyggeligt reolerne af og fik flyttet hver eneste ting fra hylderne så det blev gjort ordentligt. Imens sad hun i sofaen og studerede min nøgne krop. Ind i mellem måtte jeg hen til vinduet og have rystet støvet af kluden. Heldigvis var det på 2. sal, så de forbipasserende kunne ikke se direkte ind. Mens jeg støvede af, sørgede jeg selvfølgelig for at hun havde mulighed for at se så meget af min krop som muligt. Hun var klart for genert til at gøre noget initiativ mens jeg støvede af, også selvom jeg kom ret tæt på hendes placering i sofaen for at få støvet det hele af.
Da jeg var færdig med støvekost og klud, så var det tid til at få gang i støvsugeren. Jeg trak støvsugeren frem og så var det igang. Fik rørt mig meget mens jeg styrtede rundt med støvsugeren. Og måtte jo også af og til have det lille mundstykke på og ned og kravle for at kome ud i hjørnerne. Imens havde hun så frit udsyn til min røv og balder. Dog igen uden at tage initiativ til nogen form for berøring. Jeg fik støvsuget huset færdigt.
Så mente hun at det var tid til lidt massage. Vi gik ind i soveværelset og hun lagde det meste af tøjet med undtagelse af bh og trusser. Hun lagde sig midt på sengen på maven, og jeg gik langsomt igang med massagen. Jeg startede med at tage mig af ryggen. Åbnede hendes bh og lod hænderne glide op og ned ad ryggen, mens jeg langsomt fik olieret det meste af ryggen ind. Brugte grundigt fingrene til at finde de små muskler som var ømme. Derefter fortsatte jeg med nakken og ud over armene. Hun nød det tydeligvis. Derefter bevægede jeg mig ned til benene og gav først det ene ben en tur fra anklerne til lårerne og så det andet. Det fik hende i alt fald til at løsne op og det meste af genertheden forsvandt. Hun ville gerne have at jeg også gav balderne en tur, så jeg fik lempet trusserne af hende og givet balderne en god gang massage, mens hun blot lå og nød min behandling.
Derefter vendte hun sig rundt og jeg måtte give forsiden den samme behandling som ryggen havde fået. Massage af mave og bryster. En pæn stor barm med flotte brystvorter som selvfølgelig også skulle masseres. Det var tydeligvis noget som tændte hende. Og efterfølgende måtte hendes ben og lår have en tur. Efterhånden som jeg nærmere mig hendes skridt spredte hun benene mere og mere og afslørede en glat mis med en bred stribe over. Jeg fik givet inderlårerne en god omgang med fingrene og strejfede ind i mellem hendes skamlæber også. Hun hviskede blidt at jeg godt måtte gå videre.
Jeg lod fingrene massere langs skamlæberne og begyndte langsomt at skille dem ad. Jeg kunne tydeligt mærke at massagen havde tændt hende og hun var allerede temmelig våd. Langsomt lod jeg to fingre glide op i hende og mærkede hendes varme indre. Jeg spredte hendes ben og vendte mig rundt, således at jeg lå mellem hendes ben. Jeg begyndte at slikke hendes våde mis. Lod tungen glide op langs skamlæberne mens to fingre kærtegnede hendes våde indre. Jeg spredte hendes skamlæber og lod tungen lege med hendes klitoris. Hun stønnede nu og lå og kærtegnede sine bryster under min behandling. Hendes safter smagte dejligt og det virkede som om hun virkelige trængte til en tunge det rigtige sted. Hun kom i flere mindre orgasmer mens jeg slikkede og jeg måtte ind i mellem lige holde en kort pause, så hun kunne komme med igen. Efter en længere tids slikning kunne hun ikke mere og jeg kælede stille og roligt for hendes krop og fik hende til at slappe helt af.
Hun vendte sig rundt og kravlede hen over mig og begyndte at kysse mit underliv. hun tog blidt min pik i munden og begyndte at sutte mig, og jeg voksede hurtigt ved hendes behandling. Hun var virkelig god med sin mund og jeg begyndte snart at stønne. Hun brugte en blanding af tunge, mund og hænder og jeg behøvede ikke vente længe på virkningen af hendes behandling. Efter kort tid kom jeg ud over hendes bryster og min egen mave. Hun smilede lidt genert og gav pikhovedet et blidt kys.
Jeg fik et bad og kom i tøjet igen. Og vi aftale at det nok ikke var sidste gang vi sås.
 
Oplevelser med fotosession:
Jeg har fået kontakt med en dejlig kvinde i starten af 50'erne, der samtidig kunne fungere som en Domina, når det var påkrævet. Hun ville gerne have taget nogle frække billeder, både af en fræk fyr og hende selv. Så en dag havde hun aftalt en tid med en fotograf, som kunne lave de billeder i sit hjemmestudie.
Efter at have mailet lidt frem og tilbage, og aftalt detaljerne i det der skulle foregå, fik vi aftalt en endelig dag. Vi aftalte et mødested, og på det aftalte tidspunkt kom hun og hentede mig. Hun var en stor frodig kvinde, og vi fik os en lille hyggesnak på vej i bilen. Vi ankom til fotografen og satte os og fik en kop kaffe inden fotoseancen skulle begynde.
Jeg fik besked på at stille mig hen til lærredet og begynde at strippe. Fotografen var klar og knipsede løs, mens jeg langsomt smed tøjet. Jeg startede med at posere i forskellige positioner med tøjet på. Derefter røg cardigan'en og t-shirten, mens fotografen knipsede løs, og Fruen sad og så på. Langsomt røg bukserne mens jeg strippede frækt. Og pludselig stod jeg helt nøgen tilbage. Jeg fik besked på at begynde at lege med mig selv, og jeg begyndte langsomt at gnide på pikken, og den voksede hurtig til fuld størrelse. Så fik jeg sat en taburet ind, som jeg kunne sidde på og spille pik.
Jeg satte mig på taburetten og lænede mig tilbage, mens jeg gned på min stive hårde pik. Fruen sad og kiggede på mit pikspil, mens fotografen tog sine billeder. Det var tydeligt, at det var noget, der tændte Fruen. Hun kom langsomt kravlende over mod mig, og satte sig mellem mine ben. Hendes hånd tog fat om min pik og begyndte at gnide den. Den anden hånd legede med mine glatte nosser. Fruen lænede sig frem og tog min pik i munden og begyndte at sutte mig, dejligt og vådt. Jeg lænede mig yderligere tilbage og hun suttede mig godt og grundigt. Vi fik fjernet taburetten og jeg lagde mig ned på ryggen, mens Fruen suttede og slikkede min pik, der strittede lige op. Fruen kravlede op over min krop og tungekyssede mig dybt og længe.
Fruen blev hurtig rigtig liderlig, og nu ville hun prøve mere. Så hun fik sat gummiet på pikken og anbragt sig på alle fire. Jeg stillede mig bag hende, masserede hendes drivende kusse med fingrene, og mærkede hvor våd hun var blevet. Jeg trængte langsomt op i hendes drivende kusse og begyndte at kneppe hende. Jeg bemærkede dårligt nok fotografen, som knipsede løs med sit kamera. Fruen stønnede, mens jeg tog hende, men det var ligesom ikke nok jeg fik fyldt hende ud, så hun ville have mere. Hun lagde sig ned på ryggen, og jeg anbragte mig mellem hendes ben. 'Fist mig' beordrede hun. Jeg smurte min højre hånd ind i babyolie og sørgede for, at den var helt smurt ind, og så begyndte jeg at massere hendes kusse med fingrene, først tre og så fire. Der var godt med plads i hendes kusse. Imens gled min tommelfinger frem og tilbage over hendes klitoris, og jeg kunne mærke, at det tændte hende rigtig meget at blive taget og masseret på den måde. Efterhånden var der blevet god plads i kussen, og jeg begyndte at lade tommelfingeren glide lidt med ind hver gang. Samtidig stønnede Fruen mere og mere, og jeg kunne mærke på hende, at hun snart ville komme. Da hendes kusse begyndte at trække sig sammen, havde jeg mulighed for at presse hele hånden op i hende og pludselig gled hånd og tommelfinger helt op. Hendes kusse strammede om hele hånden, og hun bad mig vente et øjeblik, før jeg begyndte på mere. Da orgasmen var rullet videre, begyndte jeg at kneppe hendes kusse med hele hånden. Det var noget Fruen kunne lide, og det var bestemt ikke første gang hun fik en hel hånd. Jeg arbejdede hånden rundt, og frem og tilbage i hendes kusse, og jeg bemærkede slet ikke fotografen, der var kommer tæt på nu. Fruen nærmere sig et nyt klimaks, og jeg intensiverede mine bevægelser. Pludselig gik hele hendes krop i bro, og jeg kunne mærke kussen lukke sig om min hånd, og hendes ben samlede sig om min arm, og hun kom med et voldsomt udbrud. Endnu en orgasme rullede gennem hendes krop. Da hun begyndte at slappe af igen, fik jeg forsigtigt trukket min hånd ud af hendes kusse, og vi smilede frækt til hinanden.
Fruen lagde sig på ryggen og begyndte at lege med sin kusse, og jeg satte mig ved hendes hoved og begyndte at spille pikken. Mens jeg spillede på pikken, lod Fruen en gang imellem tungen glide over pikhovedet, og hendes hænder var travlt optaget med at gnide hendes kusse. Hun gned hårdere og hårdere samtidig med, at jeg spillede pikken hurtigere og hurtigere. Vi nærmede os begge klimaks. Igen spændtes Fruens krop, og hun begyndte at sprøjte sine safter ud af kussen, og imens begyndte jeg også at sprøjte min sperm ud over Fruen, på hendes bryster og ansigt.
Efter lidt tid til at sunde os, fik vi tørret diverse safter op, og tog et bad. Vi fik en kop kaffe og så fotografens billeder. Ret spændende at se, hvordan det hele var forgået den sidste times tid.
 
Oplevelser som morgen-tjener: Jeg var blevet kontaktet af et par i 40'erne, som ønskede en tjener til at servere morgenmad for dem, og som kunne deltage lidt aktivt undervejs, hvis de ønskede det. V mailede lidt frem og tilbage og fik aftalt et tidspunkt jeg skulle møde op hos dem. Jeg ringede på og blev lukket ind af manden, som var iført en housecoat. Jeg kom ind og fik lagt mit tøj, og blev vist ud i køkkenet, hvor jeg begyndte at gøre tingene klar til morgenmaden. Dækkede de sidste ting på bordet, og ventede på, at parret blev færdig med at gøre sig klar.
Efter lidt tid kom de begge ud til spisebordet, hilste pænt på mig, og jeg trak stolen ud for kvinden, hvorefter hun satte sig. Hun var iført en silke-kimono, og så rigtig fræk ud. Jeg gik nøgen rundt om bordet, og skænkede te for dem, og ellers blot stod til rådighed. Jeg fik besked på at stille mig bag hendes stol, og massere hendes skuldre og nakke lidt. Langsomt gled kimonoen ned om skuldrene, og afslørede, at hun havde en fræk corsage på, der skjulte hendes bryster ind til videre. Jeg lod hænderne glide over hendes skuldre og masserede hende blidt, mens hun ellers sad og spiste sin morgenmad og snakkede med sin mand. Det var tydeligt, at det også tændte ham, at jeg berørte hans kone. Han gav mig så besked på at lade hænderne glide ned til hendes bryster og give dem en blid gang massage. Jeg lukkede hænderne om hendes små faste velformede bryster, og masserede dem kærligt og blidt. Lod hænderne glide ind under corsagen, og ind til brysterne. Fik blidt løftet brysterne ud, så jeg bedre kunne komme til med mine hænder. Jeg nuldrede hendes brystvorter, og det var tydeligt, at hun kunne lide min behandling. Jeg fik besked på, at jeg skulle slikke hende bryster, så hun skubbede stolen ud fra bordet, og jeg satte mig foran hende og begyndte at slikke hendes bryster. Først hele brystet og så langsomt koncentreret om brystvorterne. De store brystvorter var helt stive og følsomme, og jeg brugte tungen og munden flittigt på dem og på brysterne. Det var tydeligt det tændte hende. Så bad manden mig om at slikke hendes fisse.
Hun åbnede sin kimono, og afslørede at hun havde siddet helt trusseløs under hele morgenmaden. Jeg spredte hendes ben, og hun skubbede enden ud til kanten af stolen. Hendes let-behårede fisse med store skamlæber glinsede allerede af safter. Jeg satte tungen på skamlæberne og begyndte at slikke hendes læber. Tungen fandt hurtigt ind mellem hendes skamlæber og ind til hendes safter. Hun sad med lukkede øjne og nød min behandling af hendes underliv. Og jeg nød smagen af hendes fisse og hendes safter. Det tændte dem begge rigtig meget, at jeg lå mellem hendes ben og slikkede, mens de blot sad og spiste morgenmad, selvom jeg tvivler på, at hun kunne koncentrere sig ret meget om at spise. Da jeg havde slikket hende godt igennem, så mente manden, at nu måtte det være tid til, at hun smagte min pik også. Jeg rejste mig op og stod med min halvstive pik ud for hendes ansigt. Hun åbnede munden og lod den glide ind. Mundens varme og hendes tunge der gled over pkhovedet fik hurtigt min pik til at vokse til fuld størrelse. Hun brugte munden ivrigt på min pik, og jeg nød virkelig behandlingen. Samtidig lod jeg mine hænder og fingre kærtegne hendes lækre bryster. Efter lidt tid, mente de, at nu var det tid til noget andet. De rejste sig fra bordet og gik ind i soveværelset ved siden af. Og jeg fik besked på at rydde op i køkkenet.
Jeg fik ryddet op i køkkenet efter morgenmaden, og imens kunne jeg høre deres aktivitet i soveværelset. Da tingene var kommet på plads igen, så stillede jeg mig afventende, da jeg jo ikke kunne gøre så meget andet. Lidt efter blev der kaldt, at jeg godt kunne komme ind og deltage i legen. da jeg trådte ind i soveværelset var manden nøgen og lå med en god stor stiv pik, som hun var ved at sutte godt og grundigt. Mens hun stod der på alle fire med hans pik i munden, placerede jeg mig bag hende og begyndte at slikke hende igen. Hans pik var blevet suttet klar, og hendes fisse gjort godt våd, så hun satte sig overskrævs på ham og begyndte at ride ham. Jeg placerede mig bag hende og slikkede hendes bagerste hul, mens hans pik gled ud og ind i hendes våde fisse. Det var tydeligt, at hun kunne lide behandlingen. De skiftede stilling, så hun fik den bagfra, mens jeg stod foran hende, og hun kunne sutte min pik samtidig. Det var frækt at se hende blive kneppet, mens hun suttede min pik. Han trak sig ud og lagde sig på ryggen, mens hun kravlede ned mellem hans ben og suttede hans pik igen. Jeg placerede mig, så jeg kunne slikke hendes drivende fisse. Efter lidt sutteri, så spillede hun ham af og han kom i store sprøjt ud over sin mave, mens jeg fortsatte med at slikke hende. Han trak sig nu ud af legen, og jeg fortsatte med hende alene. Jeg slikkede og fingerkneppede hende godt og grundigt, og ind imellem fik min pik også en tur med hendes mund og hænder. Jeg koncentrede mig nu om hende og kunne mærke, at hun nærmede sig et klimaks, og mens jeg legede med hende og slikkede hende, så kom hun i en forløsende orgasme. Imens havde manden stået i døren og se på det hele.
Nu var hun dejlig afslappet, og jeg sluttede af med at give hende en blid omgang kropsmassage, både på bag- og forside, mens hun blot lå og nød det.
Efter seancen, så satte vi os alle tre ved spisebordet og fik en kop kaffe, og snakkede om alt muligt andet. En utrolig dejlig oplevelse med et utroligt dejligt og frækt par.

 
Panel title

© 2018 nudemodelkbh

Antal besøg: 50

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39680814743042sekunder