NUK - Forside

NUK  Netværk for Unge Kommunikatører
  

NUK er netværket for unge  kommunikatører, der ønsker at dele viden og erfaringer med andre unge i kommunikationsbranchen, udvide deres netværk og få et øget kendskab til metoder og redskaber inden for kommunikation.
 
 

Hvem kan være med?
 

NUK henvender sig typisk til kommunikatøren, der allerede har erfaring med kommunikationsdisciplinen fra arbejdsmarkedet - men som stadig har en lang karriere foran sig og stadig meget at lære.
 

Det kan f.eks. være en person, der har arbejdet to år i kommunikationsbranchen efter endt uddannelse og har brug for at udvide sit netværk og mødes med andre unge kommunikatører for at diskutere kommunikationsredskaber, udfordringer på arbejdspladsen, en kommende lønforhandling eller lignende.
 

Det kan også være journalisten, der har arbejdet med traditionelt journalistik i en periode, men nu arbejder i en kommunikationsstilling.
 

I begrebet "ung" ligger behovet for at lære mere og ønsket om at mødes med andre kommunikatører i begyndelsen af deres karriere. Medlemmerne af NUK er nysgerrige efter at lære nyt, møde nye mennesker og har en del år tilbage på arbejdsmarkedet, inden de kan benytte sig af replikken "Sådan er det - punktum!"
 
  

Om netværket 
 

Netværket er stiftet i sommeren 2012 af Tildde Sønder og Tea Petersen.
 

Medlemmerne af netværket mødes fire til seks gange årligt - til spændende oplæg, virksomhedsbesøg og mere uformelle netværksarrangementer.

Det koster 150 kr. årligt at være medlem af netværket - pengene går til at dække basisomkostninger, såsom kaffe, the, snacks og betaling af oplægsholdere.
 

Er du forholdsvis ny i kommunikationsbranchen? Stadig ung og har meget at lære? Og vil du være med i NUK?
 

Så kontakt sekretariatet på nuk.sekretariat@gmail.com
 

Meld dig også ind i NUK på LinkedIn og Facebook
 
Der er pt. lukket for tilmeldinger til det fysiske netværk, da vi er fuldt booket. Men der er fri adgang til at netværke med os på de sociale medier. Vil du gerne være med i det fysiske netværk på sigt, så send os en mail med dine kontaktoplysninger, så sætter vi dig på vores venteliste og kontakter dig, når der bliver ledige pladser. 

   
 
Panel title

© 2018 nuk

Antal besøg: 6377

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,8574378490448sekunder