numednavn - Forside

                 4b6f3039d9dc207022010.jpg

                          

                        Kære familie og venner

 

Lørdag den 6. marts skal Max døbes. Det vil vi gerne fejre med jer, men da det kniber med pladsen i den lille lejlighed, fester vi på Frederiksberg. 

Kombinationen af overfyldt lejlighed - og den kendsgerning at Max allerede har alt et barn kan ønske sig, betyder, at der ikke er plads til selv den mindste Kaj Bojesen elefant eller forsølvede sko. Så I skal ikke have nogen gaver med.

Jo, vi mener det!

Til gengæld skal I have en ret efter eget valg med til den fælles buffet. Så sørger vi for brød, smør, drikkevarer etc. Men for at der ikke dukker 53 fade frikadeller op, så skal I lige klikke på linket "Kommer/kommer ikke - og en madret" til venstre her på siden - så kommer I ind på en side, hvor det først og fremmest anføres om I kommer, hvor mange I kommer - dernæst, hvilken ret I medbringer. Man må dog ikke lade sig afskrække, hvis der allerede er en enkelt, der har valgt samme ret. I laver den sikkert bedre!

Der vil være mulighed for at varme maden. Så både frikadeller og pølsehorn er velkomne. Og det er noget til den søde tand i øvrigt også, så hold endelig ikke igen med kreativiteten.

Familier, gudmor og faddere skal selvfølgelig med i kirken - for alle andre er det frivilligt.

 

Kærlig hilsen Max, Oskar, Charlotte og Lars

 

SU her på hjemmesiden senest 21. februar

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 2631

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35141777992249sekunder