Velkommen til nummerserien - Sådan gør du

Sådan gør du

 både før, under og efter bestilling.


Betaling

Det koster enten DKK 69,- eller 99,- alt efter om du vælger et flot nummer eller et guldnummer. Overfør til:
Reg. nr. 68 14, konto nr. 00 01 01 84 47, Sydbank Ballerup

Fragt


Porto betaler vi

Krav:

Vi har kun ét krav og det er et alderskrav for oprettelsen. Der er ingen alderskrav for at købe et nummer hos os, men vi skal oprette nummeret i et navn hvor personen er fyldt 18 år - evt. en værge?


Leveringstid:

Leveringstiden er på 1-4 hverdage efter afsendelsen. Det er vores hovedkontor i Måløv 2760 der står for at leverer de korrekte varer til vores lokale posthus.


Fragt:

Vi sender alle vores varer via Post Danmark systemet. Vi betaler fragten helt gratis. Vi afsender breve alle ugens dage, men pakker afsendes kun mandag-fredag da vores lokale posthus i Måløv kun har åbent mandag-fredag 12:00-17:30. Det betyder, at hvis du bestiller inden 17:00 er der risiko for din pakke kan sendes samme dag. VI SENDER KUN TIL ADRESSER I DANMARK. (+45 TELEFONNUMMER SKAL DU OGSÅ HAVE!)


Pris:

Som sagt er alle vores varer indtil videre 100% gratis for kunden. Vælg blot en vare og bestil den. Læs hvornår du modtager den ved "Leveringstid" og læs hvordan under "Sådan foregår det" øverst på siden.


Efter bestillingen:


Man modtager en bekræftelses e-mail med information om bestillingen, vare beskrivelse, bestillingsdato osv. når vi har afsendt varen. Husk på, at man kun pr. person kan bestille én model pr. vare nummer.


Husk på:


Hvis du ikke skriver din adresse rigtigt, så går varen tabt. Vi har ingen retur/afsendelses adresse. Post Danmark vil derfor blot smide den ud. Derfor så husk altid at dobbelt tjekke dit telefon nummer, adresse, e-mail adresse og navn.


Andet info:


Varerne sendes i en forhåndsvis god indpakning (alt efter hvad det er) så varen ikke smadres eller ødelægges undervejs. Der kommer også en faktura seddel med i hver pakke/brev - dog ikke den samme, som den du modtager pr. mail. Bemærk: Når du har fået din pakke eller dit brev så står der ingen afsendelses adresse, da vi ikke ønsker vores varer retur. Vores formål med webshoppen er at forære, så hvis du ikke ønsker din ordre, kan du blot smide den ud, brande den eller give den til en ven - hvad du nu finder på. 
4f68c2bdab3ba20032012.png


 
Panel title

© 2019 nummerserien

Antal besøg: 1356

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,4536280632019sekunder