nysgerrigekvinder - Baggrund

 

NYSGERRIGE KVINDER er startet op i 2012 og er tiltænkt alle os, som gerne vil lidt af det hele og hvor den sædvanlige omgangskreds måske ikke helt kan honorere så bred en vifte af ønsker til oplevelser som man selv har.

Det er ikke en klub for sportsekstremister, men ej heller en klub for strikke-nørder. Det er en klub hvor der skal være plads til det hele; Både det sjove, det svære, det nørdede, det farlige, det kulturelle, det filosofiske, det hyggelige osv.


Målet er et forum hvor man kan møde andre spændende og interessante kvinder, -med forhåbentlig mange forskellige baggrunde, hvor årsagen til fællesskabet er alsidighed og lysten til at opleve og være nysgerrig. En klub, hvor de enkelte medlemmer  deltager i de arrangementer som de finder interessante og hvor der er mulighed for at opbygge relationer og venskaber medlemmerne imellem.

 

Det DU som medlem skal bidrage med er nysgerrigheden til at opleve, dit gode humør, interessen for at lære andre mennesker at kende samt 3 gode forslag til aktiviteter pr år, -enkelt, ikke sandt ? 

Vi glæder os til at se dig.

 


 


 

 

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 76

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51491689682007sekunder