Oernhoej - Nina Lambæk

''When life give you hundred reason to cry and give up, show life the reason to smile and keep on figthing'


Nina Lambæk Nielsen, der oprindelig kommer fra det Midtjyske har lige siden hun var 6 år gammel haft med heste at gøre. Lige siden hun sad på hesteryg første gang har hun været bidt, af de heste. Hun startede sine første år med ridning på rideskolen i byen Kjellerup, hvor hun voksede op hele sit liv.

 Efter nogle år på rideskole pony, fik hun tilbudet om at få part på en Shetlænder, Moonie var navnet, som gjorde hverdagen ekstra sjov og det føltes for Nina, som at have hendes egen pony. Nina og Moonie brugte mange timer sammen. Jo ældre Nina blev jo flere muligheder fik hun for at ride forskellige heste, både på rideskolen og og private. Efter sine afsked med Moonie, da han blev solgt til en fantastisk familie, havde Nina redet på et par heste i byen Vejrumbro nogle år. Det sat virkelig gang i træning og stævne deltagelse, og det gav Nina en mulighed for at forbedre sig som rytter, selv om hun nok ikke lagde så meget til forbedringerne. 

Den dag i dag er Nina er 19 år gammel, hun rider stadig i stalden i Vejrumbro, hvor hun har stor indflydelse på, hvad der skal ske med hestene og når der har været hopper der skulle til hingst har hun stået for valgene! Hun  formåede samtidig igennem årene at ride en af hestene, Tulle Ørnhøj, op til LB niveau i spring uden undervisning, hun lærte hoppe alt hvad hun lærte fra sine timer på rideskolen.


I 2011 startede Nina på en uddannelse hvor hun ville studere dyrepasser med speciale i heste, så hun kunne lære endnu mere om disse kære dyr. Gundforløbet var en spændende oplevelse for Nina, som rykkede hendes fagligviden. Hun fik en praktik aftale i en Stald i sverige, hos spring rytteren Ann Langaard, den oplevelse gjorde Nina mere selvstændig og hun lærte hvordan det var i en konkurrence stald. hun kom hjem fra svergie da hun skulle på 1. hovedforløb, og hun efter 1. hovedforløb, efterfølgende blev ansat i en konkurrence stald på fyn og på Hansenberg Organia. 

Nu er hun halvvejs på sin uddannelse, som er dyrepasser med heste, afslutter sit andet hovedforløb 12. september, hun skal efter 2. hovedforløb have resten af sin praktik i Silkeborg på gården Syvhøjegård.

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 1146

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,58832192420959sekunder