Olifanttravel - Om os
4fbe4eaddc4ae24052012.jpg


Hvordan ideen bag Olifant Travel tog form...

For 4 år siden rejste Runa Roslev til Syd Afrika, både for at opleve landet, men også for at komme lidt væk hjemmefra. Drømmen blev til virkelighed, da hun landede i den smukke landsby Hoedspruit, og blev kørt til den smukke Mpala Safari Lodge. Lodgen er ejet af det danske ægtepar Per og Helle Grunert, og er en lille og intim ejendom med plads til 14 gæster. Gæsterne på lodgen er hovedsageligt danske, og her kommer gæster i alle alders grupper. Stedet og den generelle drift bliver bestyret af et Afrikaans personale, mens økonomien har rødder i Danmark.

I vinteren besøgte Runa Roslev den meget smukke lodge i Pilansburg, kaldet Ivory Tree Game Lodge, som er beliggende 2 timers kørsel fra Johannesburg. Denne lodge ligger i et tidligere vulkan krater, som giver de smukkeste skråninger, bjergsider samt vejrfænomener. Lodgen her kan huse 100 gæster af gangen, og er derfor betydeligt større end Mpala. Området her er sikret med vilde dyr, og er højt elsket af børnefamilier. Stedet er en ud af 3 større lodges, og er alle placeret i Pilansburg National Reserve.

Vi er et lille rejsebureau med speciale i de to lodges i Syd Afrika: Mpala og Ivory Tree – Diversiteten mellem de to er stor, og heraf kan vi tilbyde en tilpasset rejse for interesserede.

Når vi vil sælger rejsen til gæsten, byder vi dem velkommen i vores lille forretning i Helsingør. Her ligger vi godt placeret på hovedgaden, Sveriges færgen og det smukke og meget besøgte Kronborg Slot.
I forretningen findes et udvalg af Syd Afrikanske specialiteter. Både snacks, drikkevarer, trævarer, cremer og et væld af billeder fra de 2 smukke lokationer.

Når gæsten nu har købt rejsen, modtager de en lille kurv, med en vareprøve på en del af udvalget i butikken. Vi mener at dette giver en mere tryg indsigt i livet i Syd Afrika, samt en mulighed for at smage lidt af kulturen. I kurven vil der også være brochurer samt en dvd med billeder, og film, fra den lodge de har valgt.

 
Panel title
Antal besøg: 3102

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.36083292961121sekunder