Olivia nygaard - Forside
-            4f4232a93c89f20022012.jpg   4f4232c1bd19f20022012.jpg

mit navn er Olivia, jeg er en glad, posetiv og smilende pige som har utrolig mange tanker om alting. Jeg er firehalvfemser og født d. 18 maj midt om natten. Jeg har som kun 17 unge år oplevet mange ting i mit liv allerede om derfor har jeg valgt at ville dele de største øjeblikke med jer for at vise jer hvor heldig man kan være .. når man mindst venter det. Jeg har boet flere steder efterhånden .. men det meste af min tid har jeg boet i Aarhus centrum, alene med min mor først i en 2v. tæt ved min daværende børnehave og tæt ved stor center nord. og Senere hen i en 2 v. igen tæt ved den gamle by og heldigvis røg min mor ind i stuen på det tidspunkt så jeg havde hele værelset for mig selv ;). den dag idag bor jeg i Silkeborg med min dejlige mor og til dels også ved min dejlige kæreste Hr. hansen i et lille rækkehus i Silkeborg .. men så tænker i sikkert at der er da langt fra århus til silkeborg men det er der ikke for det er den bedste beslutning min mor fortog dengang at flytte mig fra århus tomult og besværligheder. Da vi boede i Aarhus gik jeg i alt på 2½ forskellige skoler .. Først gik jeg på Elise smith skole indtil 5. klasse og i 6. klasse røg jeg så på N.J fjordsgade skole indtil vi flyttede i slutningen af 7 klasse. I 7 kom jeg til silkeborg og startede på Hvinningdal skolen og der gik jeg indtil min 9 klasse eksamen som jeg bestod, med nød og næppe ;8. ej det gik fint nok. Da jeg havde taget min niende klasse eksaman fik jeg mit bedste år på Kongenshus efterskole i Karup j, som er ude på langtyndskids men uanset hvor mange tåre det har kostet så var det hele året værd.

Udover mine skoler og mit flyt til silkeborg så fortalte jeg jo i starten at jeg som sagt bor alene med min mor. Det betyder at jeg ingen kontakt har med min biologiske far Thomas, da jeg valgte det fra i en ung alder og han heller ikke siden da har fortjent at få den title tilbage. Han har ikke været værd at samle på. Men da vi flyttede fra Aarhus til silkeborg flyttede vi ind ved Hr. oester og der boede vi i godt 3 år.. 3 svære år så da vi langt om længe fik vores eget efter at have boet 3 mdr i en campingvogn i bedstevenindes baghave så tro mig når jeg siger så bliver man taknemlig for hvad man så har nu!.

Nu er jeg sammen med min kæreste Hr. hansen og vi har været sammen siden august 2011 og vi har fået den dejlige gave at skal være forældre til maj 2012 da der ligger en lille dreng i min mave. Vi leder nu efter lejlighed i silkeborg som vi alle 3 kan være i til den tid. Så det har betydet at jeg måtte sætte min uddannelse på pause i et års tid men så tager vi også det med, det et vidunder der kommer ud af det, så jeg klager ikke. (:

I min fritid kan jeg rigtig godt lide at fotografere, lave smykker og at male billeder. Det er alle ting jeg gør jævnligt fordi det gør mig glad og jeg finder det afstressende. Udover det så høre jeg meget musik og er vild med kærligheds musik! min favorit serie i fjerneren er helt klart The Vampire Diaries el. NCIS!

jeg ville beskrive mig selv om en glad og smilende pige, som er god til at finde på nye ting og altid er med på sjov og spas. jeg er meget udadvent og lidt perfektionist er der vel i mig. Dog kan det ikke ses på mit værelse derhjemme ;) .. men det kommer vel?

 
 
Panel title
Antal besøg: 8065

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,86211609840393sekunder