omalting - Forside

Kan gamle mennesker finde ud af mobilt bredbånd?

4db2b18ca7e6723042011.jpg
Jeg var forleden, da ude og besøge min oldefar til kaffe, og han spurgte mig om han ikke kunne komme på internettet med sin computer. Hvor jeg fortalte ham om, at man skulle have noget bredbånd for dette, mens jeg talte med ham kom jeg i tanke om, at mobilt bredbånd måske ville være meget nemmere for ham.

Da med mobilt bredbånd skal man ikke rode så meget med opsætning, oprettelse til netværket og andre avancerede indstillinger. Med mobilt bredbånd tager man og sætter usb modemmet ind, åbner et program, trykker opret forbindelse og så er man på. Hvor nemt kan det blive?

Jeg fortale min oldefar om mine tanker, og den idé var han med på, og han spurgte om jeg ikke ville hjælpe ham med, at finde et godt abonnement på mobilt bredbånd. Men det skulle være billigt, fordi han gad ikke spilde for mange penge på sådan noget internet pjat.

Jeg gik hjem og søgte lidt på google efter mobilt bredbånd, hvor efter jeg hurtigt fandt et billigt abonnement, der passede til min oldefars krav. Jeg bestilte det med det samme, og nogle dage efter kom det dunkende ind. Jeg fik det hurtigt opsat hos ham, og så er hans også på World Wide Web.
 
Panel title

© 2018 omalting

Antal besøg: 529

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44608998298645sekunder