Oneofakind - 2012 - 4. kvartal
Nov
22
2012

22.11.2012 - Fuldgyldigt medlem af samfundet

Så har vi lige modtaget Sidsels sygesikringsbevis med posten i dag. Så lige knap 2 uger efter dåben er hun nu officielt et fuldgyldigt medlem af samfundet smiley.gif

 

Barnedåben blev holdt 11.11.2012 og det gik bare rigtigt godt. Der var 2 piger og 2 drenge, der skulle døbes og mens drengene skreg, var begge piger bare stille og søde. Sidsel sov fra det meste af det. Vågnede kort lidt forskrækket, da det blev vores tur (vi var nr. 2), men bagefter sov hun bare videre <3

Vi fejrede dåben på kinesisk restaurant med deres buffet og det var et hit hos alle. Der blev serveret velkomstdrinks på huset og bagefter fik jeg sagt velkommen m.m., trods nu meget skrigende lille pige, hi hi. Hun var sulten, men også stadig træt. Og ville bestemt ikke godtage maden kold, så det var godt, vi kunne låne en microovn til at lune det i. Hun spiste maden og så sov hun igen. Ikke ret meget socialt over hende da. Og den eneste, hun ikke hylede over at være hos (udover mor selvfølgelig), var hendes medsammensvorne Kis ;) Gæsterne måtte pænt deles om hende den sidste sølle time eller halvanden. Maden var god som vanligt, ungerne legede super, Sidsel fik en masse gode gaver næsten uden gentagelser, min kage fik ros, så det var umagen værd (havde lavet kage det meste af natten og havde kun fået 1½ times søvn) og selskabet var dejligt.

Alt i alt en fantastisk dag smiley.gif

Oct
14
2012

13.10.2012 - Jeg griner

I dag har vi været til fødselsdag for fætter Dennis, der bliver 15 år på fredag. Utroligt, han går og bliver så stor.
Sidsel charmede sig jo fuldstændigt ind hos selskabet og var vældig betaget af sine to fætre. Hun blev helt blød i knæene (bogstaveligt talt), når hun så dem, hi hi. Især Lasse fik en hel del opmærksomhed, smil og grin af hende smiley.gif
Og held og lykke til farmand - Sidsel har klukleet for første gang og over hvad? Jo, det var såmænd bare helt vildt sjovt, at far bankede i bordet ;) Sikken respekt, griner.
Knuselsker min dejlige lille unge hjerte.png

Oct
9
2012

08.10.2012 - Op at stå!

Er så imponeret over min dejlige lille pige hjerte.png Her til aften har hun rejst sig op fra at sidde på knæ hos mig. Og helt ved egen benkraft. Jeg støttede hende kun, så hun ikke faldt, da balancen stadig mangler lidt smiley.gif Ender nok med, hun kommer til at gå, inden hun kan kravle ;)

Oct
2
2012

02.10.2012 - Shp besøg

Så har vi haft besøg af Hanne, vores sundhedsplejerske, i dag og hun forlod os med beskeden om, at hun ikke gad besøge igen før til 4. mdr's tjek, for det gik jo rigtigt fint ;)
Sidsel er bare en helt perfekt baby (fortæl lige moren noget, hun ikke ved, hi hi). Hun viser alle tegn på en baby, der stortrives og med sine nu 5 kg og 59,5 cm ligger hun lige på gennesnittet og følger kurven til ug. Så moren er glad og stolt af sin lille pige hjerte.png Og glæder sig over, at hun med al sandsynlighed vil kunne passe dåbskjolen om knap 6 uger. Eneste lille obs er, at vi skal begynde at lægge hende på siden, da hun er en anelse flad og bred i baghovedet, men på ingen måde noget alarmerende, hvis vi bare tager den nu.
Så med baby godkendt af shp i dag, må vi se, om moren kan gøre det kunsten efter til 8 ugers undersøgelsen hos lægen i morgen ;)

 
Panel title
Antal besøg: 157

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33340907096863sekunder