Oneofakind - 2012
Oct
9
2012

08.10.2012 - Siden sidst

Ja, kan jo så ikke huske en brøkdel af, hvad vi har lavet den sidste måneds tid - må vist hellere prøve at huske at få skrevet lidt oftere herinde ;)

Men kan da nævne, at Emil startede i skole d. 1. oktober. Og han holder sig ikke tilbage, så det skal nok blive godt. Han er jo også rigtigt glad for både bogstaver og tal smiley.gif
Og så hjalp han mig i lørdags med at lave en test dåbskage og har selvfølgelig også hjulpet med at spise den, hi hi. Det har været en rigtig dejlig weekend med ham. Og vi henter ham igen på fredag og det bliver så 3. weekend i streg, at vi har ham. Vi må endda beholde ham helt til tirsdag denne gang, hvor vi så spiser sammen med hans mor og hendes kæreste og Claus skal med ham til taek wondo og se, hvor dygtig han er smiley.gif På lørdag skal vi også til fødselsdag hos hans fætter Dennis, men hold op, hvor skal vi tidligt op, for vi kan ikke sove hos de gamle, som vi plejer, så det giver lige en times ekstra kørsel og nu har vi jo også Sidsel, der skal op og fodres af og gøres klar og det tager jo gerne sin tid. Så hvad skal vi sige - op kl. ca 5 måske? Og sent hjemme igen. Bliver forhåbentligt bare til en totalt afslapnings søndag, hvor vi rigtigt kan dovne og hygge ovenpå den lange dag.

Sept
13
2012

13.09.2012 - Jagt på det grønne

Og så måtte jeg det halve af byens butikker igennem i dag, for at finde noget så simpelt som grøn allomin, så vores stakkels lille pige kan få ro på maven igen. Ikke til at opdrive! Men redningen blev Rema1000, der heldigvis havde hylden næsten fuld af dem, så jeg hamstrede lige 4 pakker. Han forklarede, at de er udsolgt fra producentens side, så det er derfor, der ikke rigtigt er nogen, der har dem for tiden. Så er da glad for, jeg ikke lyttede til hende i bilka, der sagde, at de fik det igen i morgen, for det kan jeg da godt regne ud, ikke bliver tilfældet. Så nu roterer vi mellem 3 forskellige typer mad til hende. Nan HA, grøn allomin og brystmælk. Hvad man ikke gør for at ens elskede babypige skal have det godt hjerte.png

Sept
9
2012

09.09.2012 - Tiden flyver

Hold da op, hvor tiden dog bare flyver afsted. Har slet ikke fundet tid til at opdatere siden. Men her går det godt og vi har fundet os rimeligt til rette i vores nye roller som forældre til vores lille lækre datter hjerte.png Hun er super sød og super sjov. Og en bestemt lille dame, der ved, hvad hun vil ;)

Jamen puh, kan jo slet ikke huske, hvad vi har lavet siden sidst, hi hi. Men senest var vi til kombineret sommerfest og 20 års fødselsdag i Emils børnehave i fredags. Der var selvfølgelig kage og senere var der stillet an med grill til aftensmaden. Det var nu en temmelig blæsende og kold fornøjelse (det blev holdt udenfor), men i det mindste holdt det tørt og ungerne hyggede sig, så det var fint nok. Gad dog godt, man havde kunne komme til at se børnene optræde, men det var slet ikke muligt, det synes jeg er super ærgerligt. Det "sjove" indslag stod Annelise for, da hendes skildpaddebøffer pludselig stod i flammer på grillen ;)

Og ellers hedder projektet lige nu at lave invitationer til barnedåben, så jeg kan få dem sendt afsted. De bliver nu ganske fine, hvis jeg selv skal sige det ;)

Sept
9
2012

28.07.2012 - Termin og fødselsdag

Så nåede vi terminsdatoen. Stadig uden baby. Så melder mig ind i overtidsklubben nu. Dog med en tid til igangsættelse 4/8, så skal kun overskue en uge mere smiley.gif

Vi er lige kommet hjem fra Bones i Kolding, hvor vi har spist alt for meget god mad og fejret min fars fødselsdag sammen med familien. Rigtig hyggeligt - og meget varmt! Manglede dog lige min elskede lillesøster der, men hun er lige kommet til Danmark i dag, så hun var træt efter den lange tur. Til gengæld er hun jo så heroppe til fødslen, så hun kan se baby som helt ny, weeee smiley.gif Glæder mig også til at se hende live med hendes fine mave hjerte.png

Sept
9
2012

16.07.2012 - Puuuuh

Har godt med murren i underlivet i dag, så tænker at kroppen er ved at arbejde lidt mere på at gøre klar til fødsel. Håber meget, det er tegn på, at det kommer til at ske indenfor juli måned. Ved ikke hvorfor, men magter pludselig ikke tanken om at skulle ind i august måned - jeg har bestilt en julibaby, basta! Baby har også haft liv og glade dage og har vist brugt noget af dagen på at møblere om ;)
Nå, men ellers sker her ikke meget nyt - vi venter stadig. Og venter. Og venter. Og venter. Den der dyd, de kalder "tålmodighed", findes vist ikke i ret store mål hos os længere, hi hi.

Sept
9
2012

03.07.2012 - 2 år, virkelig?

Så er det i dag, vi kan fejre vores 2 års bryllupsdag. Hold da op, hvor er tiden bare gået hurtigt, kan jo næsten ikke følge med. Og lige om lidt kommer vores baby ud til os, vi er meget spændte og glæder os helt vildt. Var til sidste fødsels- og forældreforberedelse på jordemodercenteret i dag og der mangler kun et par småting herhjemme, så er vi klar til at tage imod vores lille skat.
Personligt er jeg ved at være meget klar til at den kommer ud.Synes godt nok, det begynder at blive noget anstrengende at være gravid her til sidst og der kommer flere gener til. Så kære lille bebs - anytime you're ready hjerte.png

Sept
9
2012

21.06.2012 - Endnu en ting på plads

Yeay, vi fik hentet vores nye bil i dag. En Fiat Marea ELX Weekend 1,6 16V. Så nu er der plads til barnevogn og diverse, som vi fremover skal kunne have med som fragt ;) Ved ikke, hvor meget jeg kommer til at se til Claus de næste par dage, for han skal vel ned at trykke på alt muligt i sit nye "legetøj". Men nu slipper jeg da endelig for at høre på hans utålmodige plagen, hi hi. Mor her synes nu heller ikke, det er helt dårligt med servo og elspejle ;)

4fe37af55c81321062012.jpg

 
Panel title
Antal besøg: 156

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,97495198249817sekunder