OneWayUp^Jumpers - Mass Effect 2

Mass Effect 2 indfrier alle de forventninger, der var til det, men samtidig så bevæger den sig så meget fremad, at man nu står måbende tilbage.

Mass Effect 2
PRODUCENT: ea

PLUS: Grafik, lyd, musik, gameplay, historie, alt er udført perfekt i dette mesterværk.

MINUS: Det eneste negative er, atMass Effect 3 endnu ikke er udgivet.

DOMMEN: Et af de bedste og vigtigste spil nogensinde, KØB DET!
MassEffect2-005_imageCopy_369e86c2_crop_36d9cc52.jpg

 

1’eren havde nogle småskavanker, såsom lidt trægt kampsystem, kedelige bilsekvenser og absurd langsomme elevatorsekvenser. Alle disse problemer er væk, og mange elementer er blevet strømlinet i Mass Effect 2.

Musikken er helt enestående, og tankerne ledes ofte hen på Vangelis soundtrack til Blade Runner, og det siger ikke så lidt om kvaliteten af soundtracket til dette spil. Dialogen er indtalt med en ekstrem dedikation fra alle skuespillerne. Dette gør, at de valg, du foretager i en samtale, føles som ægte dilemmaer og når op i filmiske proportioner. Det giver en utrolig stor indlevelse i spillet, når du kan mærke reaktionen i stemmeføringen.

Muligheden for at importere sin Mass Effect 1 karakter giver så meget ekstra dybde til dem, der har brugt lang tid på at fordybe sig i Biowares sci fi-univers. Allerede fra første scene, hvor du vælger at importere din karakter, har dine tidligere valg i Mass Effect 1 betydning for historien, når du starter Mass Effect 2. Det er dog ikke af så stor betydning, som man kunne have håbet på, men det er en god balancegang som Bioware rammer, for nye spillere føler ikke noget fravær uden en Mass Effect 1 savegame, mens dem med Mass Effect 1 savegames alligevel føler en utrolig ekstra dybde i spillet.

Mængden af action er afpasset sådan, at alle kan være med, dels dem der er vilde med FPS, men også de mere traditionelle RPG-fans har mulighed for at vælge Casual mode, hvor fjenderne bliver lettere. Det betyder, at der kan fokuseres på historien – og dem, der vil have lidt ekstra udfordring i kamp, kan skrue op for sværhedsgraden. Der hvor rollespilleren måske kan savne noget, er i karakteropbygningen, hvor der kun er få muligheder for specialisering, og samtidig er der ikke mulighed for at opgradere våben som i 1’eren. Først synes man, det er ærgerligt, men man indser hurtigt, hvor godt det alligevel fungerer i Mass Effect 2

 
Panel title
Antal besøg: 2669

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,74771595001221sekunder