OneWayUp^Jumpers - Spillet Cs

Half-Life : CounterStrike

Der er mange som mener at skyde spil kun er noget som drenge spiller, men vi har også "piger" med.

spillet er faktisk tre typer spil, alle sammen er skydespil, men det som kræves for at ens hold kan vinde er forskellige.

  • første er VIP spillene, der har Counter terroristerne ( fremover benævnt CT) en VIP person med, det er en tilfældigt valgt spiller, han kan ikke købe nogen våben og er derfor meget sårbar. CT skal så sørge for at han kommer frem til et rallypoint i live. Og Terroristerne ( fremover benævnt T) skal så lægge baghold eller angribe direkte CT og VIP, og hvis T får nedlagt VIP'en har de vundet. CT kan også vinde ved at udrydde hele T holdet.
  • den anden type er gidsel banerne, her er CT's opgave at befri Gidslerne, der er typisk 4 af dem pr. bane. En anden måde at vinde på er at udrydde det andet hold.
  • den tredie banetype er bombe banerne, her skal T placere en bombe og søger for at CT ikke disarmere den. Hvis T placerer bomben og CT disarmerer den, vinder CT også uden at skyde alle T'erne.Hvis CT udrydder alle T efter at T har placeret bomben, skal CT også nå at disarmere den for at vinde banen. Banen kan også vindes ved at udrydde det andet hold, FØR bomben bliver placeret.

Når spillet starter skal man vælge side, og man vil være CT eller T, og indenfor hver genre er der så 4 forskellige karakterer man skal vælge, der er ikke forskel på hvad de kan, men kun på deres udseende.

Når selve spillet starter kan man købe våben og udrustning. Man kan vælge mellem mange forskellige pistoler og geværer, de varierer i pris og muligheder, nogle har mange skud og andre har høj slagkraft. Det er faktisk en af de ting som gør at Counter Strike er så godt et spil. Programmørerne har sat sig ind i de forskellige våbens karaktika, dvs. en Desert Eagle ( pistol) lyder ikke som en AK47 ( gevær ), og man har 7 skud i Desert Eaglen, mens AK47 har 30, hvis man holder skydeknappen ind på en Desert Eagle, kommer der 1 skud, gør man det samme med en AK47, kommer der 30 skud, og der er stor sansynlighed for at det kun er et af dem som rammer, der er nemlig også taget højde for rekylen, dvs. man skal skyde en serie enkelt skud med AK47, og så rammer den stort set hver gang.

Der er også taget højde for anslagskraft med våbene. Hvis man skyder en i hovedet dør han typisk af et skud, med mindre han har en hjælm på og du skyder med et svagt våben. Man selvom man har en AK47 skal man ramme mere end et skud på kroppen for at komme igennem en skudsikker vest. Det er faktisk et meget gennemtænkt spil, også en detalje som at man kan se når man lader sit våben, er det en M4A1 ( som SEAL team i US bruger) skal magasinet ud og et nyt skal i, og man skal tage ladegreb, det gør man, FØR man kan skyde igen.

Af andre våben kan man også købe granater ( lysgranater, røggranater og alm. granater).

  • Lysgranater ( Flashpack) bruges til at blænde fjenden, skal bruges med omtanke, da de også blænder alle andre i nærheden, jo længere væk man er fra eksplosionen desto mindre blænder den.
  • Røggranater ( smoke bomb) lægger røgslør, effektivt imod snigskytter, da de har svært ved at se igennem røgen. giver dog også en fordel for fjenden.
  • Alm. granater ( HE granade) fungerer som en håndgranat, effektiv til at skade fjenden, kan dog også være ubehagelig, hvis den bliver kastet den forkerte vej.

 

 

Skrevet af: Thomas12b @ L4BTeX CL

 
Panel title
Antal besøg: 2657

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29401898384094sekunder