onlinemarketing - Blog
Sept
2
2010

Poker sæt og poker bord – så er vi klar!

Jeg har spillet poker med vennerne nogle gange og vi har aftalt at vi spiller fast sammen hver onsdag. Vi har talt om vi skulle købe et poker sæt nu hvor vi, som så mange andre, har fået den interesse.

Vi har derfor lavet den aftale som går ud på at vi spiller med 25 ører, som ryger i en pulje og når der er penge nok i puljen vil vi købe et helt nyt poker sæt. Det bliver for vildt at sidde ved bordet sammen med vennerne.

Vi har også talt om at vi også kunne tænke os at købe et rigtigt pokerbord, men problemet er lidt at vi ikke ved hvor det skal stå henne. Ingen af os har fået kærestens sammentykke til at have det pokerbordet stående hjemme i stuen.

Jeg har nu spurgt en kammerat, der ikke er med i vores poker klub, fordi han aldrig har lært at spille poker, om han ville gå med til at vi kunne have bordet stående i hans lejlighed og så lære ham at spille poker også. Han synes det lød spændende for han er lige gået fra sin kæreste og synes godt at han kunne have brug for at more sig og blive holdt med selskab. Så nu er det problem løst, nu skal pengene bare skrabes sammen! Og han skal selvfølgelig hverken betale det nye poker sæt eller poker bordet.

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 8736

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.17699503898621sekunder