onlinemarketing - Blog
March
1
2011

Vi bestiller reklametryk på tøj fra online trykkeri

Er der nogen, der ved, hvor man får lavet reklametryk på tøj henne? Jeg har tænkt mig at få lavet arbejdstøj til mig og mine ansatte, så kunderne kan genkende os, når vi kommer ud til dem. Jeg har set, at mange af vores konkurrenter her i byen, har fået deres logo og navn trykt på tøj, men jeg ved som sagt ikke, hvor de får det lavet henne.

Jeg har bedt en af mine ansatte om at kontakte nogle trykkerier, der tilbyder billigt reklametryk på tøj, men jeg vil helst benytte et lokalt trykkeri, så vi også støtter det lokale handelsliv, hvilket er vigtigt for både mig og firmaet, men hvis der ikke findes noget her i byen, eller hvis priserne er helt hen i vejret, så må vi bare benytte os af en udefra.

Min ansatte, som jeg bad lede efter et lokalt trykkeri har ikke kunnet finde et lokalt trykkeri, enten fordi der ikke findes noget, eller fordi de ikke har en hjemmeside. I stedet har han så fundet et online trykkeri, som man også kan bestille reklametryk på tøj fra, så det ender nok med, at vi bare benytter os af dem.

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 6851

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10663199424744sekunder