onlinemarketing - Blog
March
23
2011

Tøj fra army shop falder i god jord hos 13-årige drenge

Jeg har lige introduceret min søn for min yndlings army shop. Det er faktisk min yndlings tøjbutik. Hvis det skal være helt rigtig er det ikke en butik. Det er en webshop, altså en onlineshop, som jeg shopper rimelig tit fra.

Min søn er nået en alder, hvor han er begyndt at interessere sig for tøj. Det kan godt værre lidt belastende for forældre, da børn nu om dage går meget op i mærkevarer. Min søn er ikke gammel nok til at få et arbejde, derfor bliver min kone og jeg nødt til at betale for det. Jeg har derfor vist ham denne army shop, for at vise ham at man sagtens kan være hip i tøjet uden at det skal koste en bondegård.

Heldigvis kan han godt lide tøjet fra webshoppen! I og med at han er høj for en 13-årig dreng at være, kan han sagtens passe en størrelse small fra denne army shop.

I går modtog vi så det tøj som vi bestilte fra army shoppen, og han er helt vild med det. Han kan stadigvæk godt tænke sig at købe et bar Diesel cowboybukser, men det også helt fair så længe ALT hans tøj ikke behøver at være mærkevarer. Han gik også direkte ind på army shop hjemmesiden efter han modtog sit tøj, og fandt flere ting som godt kunne tænke sig. Det må vi kigge på om et par måneder.

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 8811

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11250305175781sekunder