onlinemarketing - Blog
April
5
2011

Solfilm er et alle tiders produkt imod ridser fra kløer

Jeg købte her sidste år en ny bil, den kom lige fra fabrikken, hvilket er første gang i mit liv jeg har købt en helt ny bil og derfor var man selvfølgelig lidt øm omkring den. Min største bekymring var at vores hund i familien altid har haft en plads bag i bilen, altså på bagsædet, men det har jo også været ældre biler og det har ikke bekymret mig med kløer og ridsede ruder, men det gjorde det bestemt nu, hvilket satte gang i solfilm projektet.


Med en helt ny bil fra fabrikken, hvilket jo er en dyr fornøjelse i det her land, så er man jo interesseret i at lave et forsøg på at holde prisen, så den stadigvæk kan sælges, til en rimelig pris en gang i fremtiden. En af de vigtige ting er selvfølgelig kabinen, der meget hurtigt kan gå hen og blive nedslidt at se på, hvis man har en vovse med kløer på bagsædet, men det kunne solfilm hjælpe mig med at forebygge.


Jeg fik egentligt ideen med solfilm, efter en kammerat havde fortalt mig om muligheden for at beskytte ruderne imod ridser med den en polyester film, der kan monteres nede hos den lokale bilrude forretning. Det geniale ved solfilm er at den både beskytter imod det skadelige UV lys, men den beskytter også imod de famøse ridser fra hundens kløer, ganske enkelt en win / win situation.

Share on Facebook Back to the blogComments:


 
Panel title
Antal besøg: 8781

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.15191292762756sekunder