Opal til Caribien 2010 - Forside
Opal til Caribien 2010:
-----------------------------------------------------------------------------------------

Måske har du allerede hørt rygtet svirrer, måske har du ikke, men her har du det så sort på hvidt.


Opal skal på langtur igen - og du skal med!


Det er over 10 år siden Opal sidst har været på eventyr på de store verdenshave. Efter nogle fantastiske sommer ture rundt i de hjemlige farvande er længslen efter at mærke Atlanterhavets brusen og delfinernes legen for stævnen i caribiens turkisblå vand vokset. Vi har derfor besluttet at det nu var på høje tid lette anker og at sætte kursen sydpå.  For en stund at glemme alt om grundstødte klimaaftaler, lømmelpakker og finanskrise. Bare nyde tilværelsens ulidelige lethed i selskab med gode venner i fantastiske omgivelser.

 

Turen er planlagt med afgang fra København den 1. juli 2010 og et år frem.

Ruten går gennem den engelske kanal, over Biscayen og videre ned langs Portugals vestkyst til Lissabon. Herfra et smut ud til de Kanariske øer inden vi stikker videre til Kap verde øerne for så endeligt at krydse Atlanten på ca. 3 uger. Ved juletid rammer vi Caribien og daser her i ca. 4 mdr. Fra Caribien stikker vi igen nordpå op langs den Nordamerikanske østkyst til New York. Herfra sejler vi tilbage over Atlanten mod Europa med det klassiske stop på Acorerne. Vi regner med at være hjemme igen omkring 1. juli 2011.

 

Hvis dette har vakt din eventyrlyst så kontakts os og fortæl hvor og hvornår du kunne have lyst til at hoppe ombord. Prisen er 200 kr. pr dag for at være ombord, hertil kommer ca. 50 kr. til mad. Se flere detaljer om ruten, besætningen, planlægning mm. På vores website. Vi har også oprette en facebook gruppe for at kunne komme i kontakt med alle interesserede.


Vi har købt domænet www.opal-langtur.dk men det er ikke aktiveret endnu. Derfor bruger vi fortsat www.freewebsite.dk/opal

www.opal-langtur.dk

www.facebook.com/opallangtur


Vi glæder os allerede til at sidde på agterdækket og nyde solnedgangen med jer


Kærlige opal-hilsner fra besætningen,

Magnus, Karlo, Eddie, Manja, Ulrik og de små

Seneste nyt:
-----------------------------------------------------------------------------------------
Første version af website og facebook er releaset.


Lige nu er vores position:

------------------------------------------------------------------------------
Vi stikker først til søs den 1. juli 2010 efter en ordentlig afskedsfest. Opal ligger fortsat i Ebeltoft havn og venter på at blive klargjort til turen. Se "Sejlplan" for at følge vores planlagte tur.


Bliv misundelig på vores vejrforhold direkte på DMI:
------------------------------------------------------------------------------
Søge på vores nuværende destination direkte under verdensvejr på DMI.

Vælg direkte "land" og "by" eller "klik" på ønsket verdensdel I venstre side for at få kort og vælg dernæst ønsket område direkte på kort. 
Panel title
Antal besøg: 210044

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32807016372681sekunder