Our Horse Life - Heimdals Victoria

4c08ef75af83604062010.jpg4c08efee2ed1004062010.jpg 

Victoria var min første pony. Hun var noget helt specielt! Vi havde en dejlig tid sammen, selvom den var ganske kort angry.gif
Victoria var en New Forest pony. Jeg fik hende til min konfirmation af min storesøster og hendes kæreste. I den tid jeg har haft hende, har jeg virkeligt lært meget! På billedet t.v. kan  du se at hun står uden noget som helst. Det lærte hun i løbet af få gange + hun lærte at bakke på komando, og gå i sin egen boks uden nogen former for hjælp. Hun var den nemmeste pony, som jeg nogensinde har haft med at gøre.

Men en helt almindeligt torsdag, hvor jeg skulle ud og ride undervisning på hende. Jeg var lidt sent på den, så jeg skyndte bare at lægge mine ting. Men inden jeg nåede ned til hende, kom min daværende ridelærer og sagde hun var halt. Jeg blev selvfølgelig ret ked af det, men det var ikke det værste! Min ridelærer trak hende ud fra boksen, og jeg kiggede på alle hendes ben. Men da jeg nåede til hendes venstre bagben, fik jeg en ordenligt klump i både hals og mave. Hendes ben var smurt ind i blod. Jeg fik senere at vide, at det var sket om tirsdagen. Jeg tænkte: 'Hvorfor fanden er der gået hele 2 dage inden jeg får det at vide. Har hun så bare stået der i HELE 2 DAGE!' Jeg var skuffet og vrede på dem der havde lukket hende ind og ud. Hvorfor havde de ikke sagt det til mig?

 

Men efterhånden blev det værre og værre angry.gif Der gik betændelse i hendes ben. Så jeg jeg valgte at flytte hende ud til min søster, hvor hun kunne være i ro. Men så begyndte hendes hofte at hoppe af led, og det ville bare ikke stoppe angry.gif men ikke lang tid efter, begyndte hendes knæ at gøre det samme. Jeg valgte at få hende aflivet, da jeg vidste hun ikke kunne blive ridehest igen, eller bruges til avl :'( så det bedste var nok at lade hende få fred..

 
 
Panel title
Antal besøg: 2204

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3695650100708sekunder