Our Horse Life - Siwert Lightning

Siwert Lightning

4c0bf1de50ea606062010.png

Jeg var ude og prøve Siwert ugen inden sommerferien 2009. Jeg overtog ham fra min veninde som havde fået egen pony. Jeg var super lykkelig over at være blevet passer for ham! Efter sommerferien udfyldte jeg kontrakt og Siwert var endelig officielt min passerpony. Jeg red ham hver weekend og kom tidligt alle de dage jeg var ude i rom for at være sammen med Siwert. Han var så nem at elske og jeg blev hurtigt gode venner med ham. 

4c0bf222ebfc706062010.jpg

Siwert fik altid smilet frem på mine læber! Vi havde det altid rigtig sjovt sammen og mig og Siwerts forhold blev stærkere med tiden. Vi begyndte at stole mere på hinanden og jeg elskede ham!

Siwert har spat i venstre bagben. En dag blev han halt... Jeg lagde mærke til det en tirsdag hvor han red med en af nybegynderene og de andre passere kunne også se det. Vi sagde det til ridelæreren, og Siwert fik fri. Han blev tjekket af dyrlægen og fik sprøjtet noget medicin ind i sit ben. I denne periode blev vores forhold utrolig stærkt og vi fik knyttet et bånd til hinanden. Jeg passede ham i hoved og røv, kælede med ham, trak med ham, striglede ham, klippede man og hale og hovskæg. Vi hyggede os rigtig meget!

4c0bf5d042f6406062010.jpg

4c0bf59fad8c706062010.jpg

Tiden kom til genoptræning (: Og det var så nu det blev sjovt! Jeg sadlede ham for første gang i flere måneder og sad op. Vi skridtede rundt på hovslaget. Siwert gik friskt fremad, men han opførte sig pænt. En hest blev longeret i den ene ende af ridehallen og mig og Siwert red på hovslaget. Da hesten var ude på hovslaget foran Siwert klikkede ejeren med tungen og hesten satte i trav. Og så brød helvede løs! xD Han SPRANG et kæmpe spring til siden, tog hovedet ned mellem benene og bukkede. Han blev lidt for overivrig, men trods det faldt jeg ikke af (: Jeg er aldrig faldet af ham selvom han er løbet afsted med mig og har bukket med mig mange gange.

Siwert og mig hyggede os utrolig meget sammen. Vores forhold var blevet meget bedre mens han var halt. Han vrinskede tit svagt når jeg kom gående ned af staldgangen og nussede mit hår og stak hovedet om til mig når jeg striglede og rensede hove. Han blev min bedste ven hjerte.png

Vi begyndte at træne tricks. Han var utrolig lærenem og kan spanske skridt, kysse og smile. Spanske skridt lærte han nok på 2-3 timer samlet. Vi trænede lidt tid hver gang jeg var ude ved ham, og jeg sørgede for aldrig at have travlt, for så bliver man irritabel og utålmodig, og det lærer ikke hesten noget, men gør den derimod forvirret.

4c0cf1e2d9e2a07062010.jpg

4c0cf21b98cf007062010.jpg

(Han har kunnet det et stykke tid, men billederne ovenover er sådan som det ser ud idag. Udendørs er han lidt ukoncentreret så der bliver jeg nogen gange nødt til at hjælpe.)

Siwert var den perfekte pony! Jeg elskede ham overalt på jorden og gør det stadig. Han var min soulmate, kærligheden i mit liv og min bedste ven!

Jeg elsker ham højere end alt andet, og håber aldrig at jeg skal miste ham!

Sådan ser det ud idag:

4c0cf35b9dbbf07062010.jpg

Men d. 1/6-2010 blev Siwert halt igen. Jeg opdagede det, ligesom sidst, en tirsdag hvor nybegynderne red og sagde det til ridelæreren. Siwert fik igen fri, og han er stadig halt. Jeg trækker med ham i weekenden og træner stadig tricks når vi er sammen. Jeg strigler ham og forkæler ham alt hvad jeg kan. Men dyrlægen tror ikke han bliver rask denne gang :'(

Og hvis ikke han bliver rask må han ikke rides og skal derfor sælges. Hvis ikke han kommer sig skal jeg miste min bedste ven :'( Kan virkelig ikke bære tanken om det. Jeg beder for ham og at han skal blive rask hver aften inden jeg lægger mig til at sove, og håber hver dag at jeg kan komme ud til ham og få og vide at han er haltfri! Men sådan er det bare desværre ikke endnu /:

Men Siwert, du vil altid være min bedste ven, intet kan skille os, selv ikke døden! Du vil altid være i mit hjerte, og jeg tænker på dig konstant hver dag!

Love of my life, My soulmate, Your my best friend!

4c0cf59c1ecf007062010.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 2236

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,53203296661377sekunder