Our Horse Life - Tricks

 Herinde vil der være billeder af mig og Idas forskellige tricks. Der vil medfølge en forklaring så din hest/pony også kan lære det. Hvis du ikke forstår det kan du skrive i gæstebogen og så forklare vi det nærmere (:

 

"Løft hov"

4c0be913c235906062010.jpg4c0be9965efb906062010.jpg
Dette trick er et jeg sammen med Rico har lært. Det er meget enkelt trick, som nu ikke skulle være så svært. Dette trick er ikke et unødvendig trick, som nogen siger. Det hjælper dig med at bøvle så meget med at rendse hestens hove. Det du gør er at vende ryggen til hestensen hoved, ligesom når du skal rendse hove. Men i stedet for at løfte hoven for hesten, siger du løft hov med blid stemme. Hvis hesten så løfter hoven når du siger det, tager du fat omkring hoven, og roser hesten. Men hvis hesten ikke reagere på det, så prik hesten på benet. Men selvom det ikke lige virker helt, så bare øv jer meget.

Forklaret af: Ida

 

Spanske skridt4c0be3d45daf506062010.jpg4c0be359a60d806062010.jpg

 Det du gør er at du tager en pisk eller hovrenser (eksempel) og starter med at prikke hesten i knæleddet. Du bliver ved indtil hesten løfter benet. I starten vil den nok bare løfte benet og ikke tage dem helt frem, men ros den selvom den bare løfter hoven. Når den er blevet bedre til det bliver du ved med at prikke på knæleddet indtil den har benet løftet helt op. Det er smartest at stå og kigge samme vej som hesten så den ikke forveksler det med at få renset hove og derved får en dårlig vane i stedet for.

Forklaret af: Sofia

 

Kysse

*Billede*

Du starter med at tage en godbid i hånden og føre hestens mule op til dit ansigt. Du roser hesten når den tager mulen op til dit ansigt. Hesten vil prøve at tage godbidden med læberne mens den er ved dit ansigt og hvis du bare bliver ved skal den nok forstå det på et tidspunkt, og snart kan du bare pege på din mund med fingeren og så vil hesten give dig et kys.

Advarsel: Du kan godt blive ret snasket til ved dette trick! (:

Forklaring af: Sofia

 

Smile

*Billede*

Du går det samme som i 'kysse' bare løft godbidden op i luften i stedet for. Hesten vil med læberne prøve at fange godbidden og når den gør det giver du den godbidden. Når du har øvet et stykke tid vil du kunne løfte fingeren op i luften og hesten vil løfte læberne som den gør hvis den skal fange en godbid.

Forklaring af: Sofia

 
Panel title
Antal besøg: 2237

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,8305699825287sekunder