oursecret - Brev fra Ana.

Tillad mig at præsentere mig selv. Mit navn, eller det jeg bliver kaldt at de såkaldte "læger", er Anorexia. Anorexia Nervosa er mit fulde navn, men kald mig bare Ana. Forhåbentlig vil vi blive gode partnere. I den kommende tid, vil jeg bruge meget tid på dig, og jeg forventer det samme fra dig.

I fortiden hørte du dine lærere og dine forældre tale om dig. Du er "så moden", "intelligent" og "14 snart 15", og du besidder "så meget potentiale". Men hvor har det ført dig hen, om jeg må spørge? Absolut, ingen steder! Du er ikke perfekt, du prøver ikke hårdt nok. Indtil nu har du spildt din tid på at tænke, snakke med venner og tegning! Sådanne ting vil ikke blive tilladt i fremtiden.

Dine venner forstår dig ikke. De er ikke til at stole på. Før i tiden når usikkerheden dukkede op, og du spurgte dem: " ser jeg.. fed.. ud?" og de svarede " nej selvfølgelig ikke" - der vidste du at de løj! Kun jeg fortæller sandheden. Dine forældre - lad os slet ikke begive os den vej! Du ved at de elsker dig, og bekymrer sig for dig, men det er jo kun fordi, at de er dine forældre og derfor er forpligtet til det. Nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed: dybt indei er de skuffede over dig. Deres datter, hende med så mange mugligheder, er blevet en fed, doven og en uønsket pige.

Men jeg vil ændre alt dette. Jeg forventer, at du vil nedsætte dit indtag af kalorier og vil forøge din motion. Jeg vil presse dig til grænsen. Du er tvungt til at gøre det, for du kan ikke overvinde mig! Snart vil jeg være med dig overalt. Jeg er der, når du vågner om morgenen og render ud på vægten. Tallene bliver både venner og fjender, og du vil be' for, at de er lavere end igår. Du ser i spejlet med forfærdelse. Du trykker og hiver i det fedt, der er der, og smiler når dine øjne strejfer knogler.

Jeg er der, når du lægger planen for dagen: 400 kalorier og 2 timers motion. Jeg er den der udtænker det, for på dette tidspunkt er mine tanker blevet dine. Jeg følger dig dagen lang. I skolen - når dine tanker vandrer, giver jeg dig noget at tænke på. Jeg fylder din hjerne op med tanker om mad, vægt og kalorier. Jeg er i din hjerne, dit hjerte og din sjæl. Dine smerter af sult, som du prøver at fortrænge, det er mig!

Meget snart vil jeg ikke kun fortælle dig, hvad du skal gøre med maden, men hvad du skal gøre HELE tiden. Smil og nik. Præsenter dig selv flot. Sug den fede mave ind! Du er bare sådan en fed ko! Når tiden kommer til måltiderne, fortæller jeg dig, hvad du skal gøre. Jeg laver en tallerken af salat, det ligner jo et festmåltid for en konge. Kør maden rundt! Få det til at se ud som om, du faktisk har spist noget. Men spis ikke noget.. hvis du spiser, vil alt blive ødelagt.. vil du gerne have det?? Vende tilbage til den fede ko, du var engang var? Jeg tvinger dig til at se modeller fra blade. De har en perfekt hud, hvide tænder og er tynde. De stirrer på dig fra de skinnende sider. Jeg får dig til at indrømme, at du aldrig vil blive ligesom dem. Du vil altid være fed og aldrig blive ligeså smukke som dem. Når du kigger ind i spejlet, vil jeg forvrænge dit spejlbillede. Jeg vil vise dig fedme og hæslighed. Jeg vil vise dig en sumobryder, hvor det i virkeligheden er et sultent barn. Men du må ikke vide dette, for hvis du kendte sandheden, kunne du måske finde på at spise igen, og vores forhold ville gå tabt.

Nogle gange vil du gøre oprør. Forhåbentlig ikke ofte. Du vil opdage de små oprørske fibre, der er tilbage i din krop, og du vi vandre ned til køkkenet. Den tynde skabslåge vil langsomt åbne sig, knirke blødt. Dine øjne vil vandre over alt det mad, jeg har goldt skjult for dig. Du vil se dine hænder række ud, langsomt, som et mareridt, igennem mørket hen til pakken med kiks. Du propper dem ind, som en maskine. De smager ikke særlig godt, men giver en rar følelse. Du rækkerud efter en ny pakke, så en mere, og en til. Din mave vil bule ud, blive stor og ulækker Men du er ligeglad. Under alt dette, vil jeg råbe til dig, prøve på at få dig til at stoppe, din fede ko, du har ingen kontrol, hvad har du gang i?!.

Når alt dette er overstået, vil du komme til mig igen og bede mig om hjælp. Du brød en fast regel og spiste, og nu vil du have mig tilbage? Jeg vil tvinge dig ud på toilettet, ned på dine knæ, stirre i kummen. Dine fingre proppes ned i halsen på dig, og med stor smerte vil din mad komme op igen. Forfra, igen og igen, indtil du brækker blod og vand op. Først der ved du, at du er færdig. Når du rejser dig op igen, vil du blive svimmel. Besvim ikke. Stå ret. Din fede ko, du har fortjent smerten. Måske vil jeg får dig til at gøre andre ting, for at få fjernet skylden. Måske afføringspiller, så du vil sidde på toilettet til den lyse morgen, føle din mave sprænges. Eller måske, får jeg dig beordre til at skade dig selv. Banke dit hoved mod væggen til du får den værste hovedpine. Også cutting er effektivt. Jeg vil have dig til at se dit blod flyde ned af din arm, og det sekund vil det gå op for dig, at du fortjener smerten, jeg giver dig. Du er deprimeret, oppe at køre, i smerte, såret, rækker ud efter hjælp, men ingen vil hjælpe? folk er ligeglade! du er uønsket; og du er selv skyld i dette.

Åh, er dette for hårdt? vil du ikke ha', at det her sker for dig? er jeg uretfærdig? jeg gør ting, der hjælper dig. Jeg gør det muligt for dig, ikke at tænke på følelse, som vil give dig stress. Tanker om vrede, sort, desperation, og ensomhed vil ophøre, da jeg taler væk, som fylder din hoved med konstant kalorietælling. Jeg tager din kamp væk om at passe ind i ungdommen i dag - kampen om at tilfredsstille alle. Fordi nu er jeg din eneste ven, og jeg er den eneste du behøver at tilfredstille.

Jeg er dog et svagt punkt. Men vi må ikke sige det til nogen. Hvis du beslutter dig for at kæmpe imod, række ud efter nogen og fortælle dem om, hvordan jeg får dig til at leve, så vil helvede bryde løs. Ingen må nogensinde finde ud af dette, ingen kan knække denne skald jeg har bygget omkring dig. Jeg har skabt dig, dit tynde, perfekte, succesfulde barn!

Du er min og kun min. Uden mig, er du intet! så kæmp ikke imod. Når andre giver dig en kommentar, så ignorer dem. Glem dem, glem alle der prøver at taget mig væk fra mig. Jeg er din største fordel, og jeg vil have det sådan.

Venlig hilsen,

Ana

 
Panel title
Antal besøg: 25301

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1566309928894sekunder