oursecret - Brev fra Mia.
Lad mig starte med at fortælle hvem jeg er. Mit fulde navn er Bulimia Nervosa og jeg er Ana’s tvillingesøster. Det er mig der tager sig af dig når du ikke kan følge med Ana. Når du fejler, æder og skuffer Ana. Så skubber hun dig væk og så må jeg tage mig af dig, som den fejl du er. Du har ingen kontrol, så derfor vil jeg hjælpe dig med at få den på måder du ikke drømte om fandtes.

Jeg bliver kaldt Mia og det er mig der bestemmer her, derfor skal du LOVE mig at overholde mine regler! Uden mig er du absolut ingenting, bare en sølle, fed unge.

Jeg er niveauet under Ana, det er her dem der fejler flygter hen. Men nu må i ikke tro at det er lutter lagkage at være min ven, der er visse regler der skal overholdes. For det første må du ALDRIG glemme Ana’s brev, du skal holde fast i det og klamre dig til det, som ville du drukne uden hendes ord. Når det så er sagt, så er der mine regler!

Du skal sulte dig selv, du må ikke spise noget for det fortjener du ikke. Men jeg ved jo godt hvor svag du er. Når du står nede i supermarkedet kan du ikke styre dig, for du har ikke Ana’s kontrol. Du vil æde så du er ved at springes, du vil overhøre Ana’s ord. Du vil proppe dig med slik, kager og junkfood og glemme alt omkring dig.

Men jeg kender dig, jeg vidste du ville gøre det. Jeg står ved siden af dig mens du æder, kigger på dig med foragt i øjnene og ryster på hovedet. Når du så er færdig med at æde som et svin, kigger du på mig med bedende øjne. Du græder og væmmes ved dig selv, og det er også meningen. Du skal mærke hvordan det er at være min ven, for jeg vil ikke stoppe dig i at æde, som Ana ville havde gjort. Jeg nyder at se dig ødelægge dit liv og blive fed, for du kan alligevel ikke andet.

Men til sidst vil jeg holde om dig, for jeg er trods alt din ven. Jeg viser dig toilettet, får dig til at kaste hvert et lille stykke kage op. Hiver dig op igen, hen til vasken for at få dig til at drikke vand. Ned på knæ igen og ud med de sidste ulækre rester.

Regel nummer to er aldrig at fortælle det til nogen. For ingen forstår dig, ingen forstår hvorfor det er nødvendigt at kaste op, kun mig. Jeg er den eneste du kan betro dig til, jeg er den eneste der ved hvordan dine inderste tanker er. Derfor må du også holde dig til mig! Ingen kan overgå mig, lyt aldrig til andres råd eller kommentarer. For de ved ikke hvordan det er, de kender ikke dit brændene ønske efter at være Ana’s ven. De kender ikke Ana, de ved ikke hvor fantastisk hun er. De kender heller ikke til mig eller til den måde, hvorpå jeg i sidste ende reder dig fra maden.

Så du må aldrig glemme mig! Når jeg lade dig æde, er det for dit eget bedste. Det er for at du bagefter kan indse for ulækker du er og hvorfor du aldrig bliver god nok til Ana. Og jeg hjælper dig jo, gør jeg ikke? Hvad var du uden mig? En fed pige, uden mål eller viljestyrke, et stykke ingenting! Du ville være luft, ingen ville se dig. Men jeg ser dig, og jeg hjælper dine tanker på vej. Jeg hvisker til dig at du skal huske at købe afføringspiller og bestille slankepiller. Jeg minder dig om at huske at faste, så du ikke æder hele tiden. Uden mig ville du ikke lave andet end at spise.

Du er ikke noget smukt menneske, men med min hjælp bliver du noget særligt. Jeg holder dig på rette spor, jeg holder dig i kontakt med Ana. Du er min veninde, sammen går vi hånd i hånd døgnet rundt. Jeg elsker dig jo og hvis du bare vil lytter til mig, skal jeg nok passe på dig og holde dit hår, når du sidder bøjet over toiletkummen. Jeg vil smile til dig når du er igang med dit madorgie, lade dig ødelægge dig selv, men stadig hjælpe dig bagefter. Hvem ville ellers gøre det for dig? Hvem ville forstå dig så godt, som jeg gør?

Så mærk mine ord; forlad mig aldrig! Hvis du forlader mig, forlader du Ana og så bryder helvede løs! Du er min ven, og ingen andres! Hvis du fortæller nogen om os, forlader jeg dig. Dine tanker, er mine tanker og sammen klare vi hverdagen! Husk det, ingen er som mig, ingen forstår dig som Mia gør!


Kærlig hilsen Mia
 
Panel title
Antal besøg: 25300

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11677598953247sekunder