Josefines hverdag - Dagbog
Dec
11
2009

New Zealand

d. 11/12 kl. 13.35

Så er vi endelig faldet på plads og fået et hus og en bil. Vi har nu været i New Zealand i en lille uges tid. 

Det er ligesom jeg forventet det ville være. Alle er bare så søde og hjælpsomme! Lige nu er det jo sommer her nede men jeg må indrømme at de sidste 2 dage har vi ikke ku mærke det. Jeg har haft noget kontakt med dem der hjemme. Det er rart at vide at selvom du er på den anden side af jorden kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med dem der hjemme. 
Imorgen er det min fars fødselsdag ( efter New Zealand tid) han bliver 50 år og vi skal rigtig hygge os! 
I aften står den på rigtig julehygge hvor vi skal lave juleslik, hører julemusik og se Jul på slottet.
Vi har været ude og se vores kommende skoler og de ser rigtig fine ud.
Vores net er ikke det bedste så jeg ved ikke hvornår jeg kan skrive igen. 

Dec
6
2009

Tokyo BABY!!!!!!

d.7/12 kl. 21.30

Så er jeg landet i Tokyo!! Det er helt vildt! 
Byen summer af liv og det er bare så meget anderledes end Kina eller i det hele taget andre lande jeg har været i! Alle er så venlige! Når min familie og jeg går ned gennem gaderne er vi næsten 2 hoveder højere end japanerne! De kæler sig så flot og minder om rigtig meget om englænder! I morgen skal vi flyve de sidste 13 timer til New Zealand! Jeg glæder mig til at ku ligge i en rigtig seng igen. God nat folk nu vil jeg se tæpper ligesom resten af Japan smiley.gif

Dec
4
2009

Afskeds dag igen igen <img src="/images/BW_Grafik/smileys/angry.gif" class="smiley" alt="angry.gif" />

d. 4/12  kl. 16.28

I dag har faktisk både været en hyggelig dag og en meget sørgelig dag.

Igår kunne man sige at Sine og jeg tog vore samtale til nye højtpunkter. Vi snakkede til omkring 2 om natten! Det var som altid super hyggeligt. 
Min Farmor og Farfar kom forbi i dag med flere julegaver hvilket jo bare gør dagen super god. Men de skulle dog have min hund med hjem som de skal passe imens vi er væk. Det er meget mærkeligt at tænke på at man ikke skal se den i et halvt år og at der ikke er nogen til at sige hej når man kommer hjem fra skole. 
Det var faktisk meningen at jeg skulle ha været over på skolen i dag men det kunne jeg desværre ikke. I stedet fik jeg snakket med Frederikke, Sine og Seb. Det var rigtig dejligt at hører fra jer igen! Selvom det jo bare er typisk at I får jeres klassebillede i dag angry.gif
Nu er ALT pakket og vi alle så klar som vi kan være til i morgen hvor det hele jo går løs. 
Lige om lidt kommer de sidste gæster som består af min højt elskede kusine. Det bliver så hårdt at sige farvel til hende. Eller som Kuka ville sige: Det er ikke farvel! MEN vi ses :D
Jeg var på arbejde for sidste gang her idag. Jeg fik bare verdens bedste gave fra dem! Jeg har bare verdens bedste  job!!! 
Når men i morgen rejser jeg så! Jeg skal flyve i 30 timer i alt!!! Så jeg ved ikke hvornår jeg igen kan komme på nettet. 
Så ønsk mig nu held og lykke smiley.gif

Dec
3
2009

Klar START!

D.3/12 kl.11.14 

Tænk at man kan savne at gå i skole. Her i den her uge har der bare været stres på. Men nu er det meste pakke, og nu mangler vi bare at gøre huset rent.

Jeg fortyder faktisk, at jeg ikke tog den her uge med i skolen. For det at gå herhjemme, er så kedeligt! Jeg savner min klasse helt vildt! Og det er enda ikke særlig lang tid siden jeg så dem. Men jeg tror bare, at jeg er bange for at miste kontakten til dem. For det er jo sket før. Men jeg må jo bare håbe, at vi kan beholde kontakten. 

Her på det sidste er familie kommet, og gået og alle med gaveposer til os. Indtil videre ser mine gaver okay ud smiley.gif Og man får da lidt sommerfugle, i maven når man ser alle kuffertene stå på gulvet.
Vi er næsten helt holdt op, med at komme uden for huset for tiden. Jeg er den eneste, men det er jo fordi jeg skal op og arbejde. Det er nærmest en befrielse, at skulle der op og se nogle andre mennesker og alle de dejlige børn. 
Jeg kan da se at min hjemmeside, bliver set sådan pænt godt. Vi er snart oppe på 193 besøgene! Godt gået! 
Selvom det snart er jul, og alle burde være glade så er jeg ikke rigtig i julehumør. Men en samtale på msn til kl 00.00 hjælper virkelig på det. Det er skønt, at Sine vil bruge lidt tid på at skrive med mig.! Jeg har også hørt, fra en masse jeg ikke har snakket med i langt tid og det er da meget hyggeligt. Men jeg bliver især rigtig glad når jeg høre noget fra min klasse. smiley.gif 
Så er der jo kun 2 dage tilbage!!!! Det er vildt mærkeligt!

Nov
29
2009

Tomhed <img src="/images/BW_Grafik/smileys/angry.gif" class="smiley" alt="angry.gif" />

d. 29/11 kl.22.51

I dag har været en meget mærkelig dag. Jeg har sagt farvel til en vidunderlig klasse i fredags, og holdt fødselsdagsfest for min far i lørdags. Men her i dag har tiden bare, gået så langsomt! Jeg er begyndt at ku mærke, at det er på lørdag, at vi skal rejse til New Zealand i et halvt år. Jeg kan godt se, alle de gode ting ved rejsen men her på det sidste har jeg også, mærket de ikke så gode ting ved rejsen. 
Jeg har haft en mærkelig tomhed i maven hele dagen, og har nærmest ikke snakket med nogen idag. Min kuffert står allerede på mit værelse, og venter på at jeg tager mig sammen og pakker den. 
Jeg håber dagen i morgen bliver mere lys, og at jeg lige tager mig sammen de sidste par dage, og ikke ender med at lukke mig totalt inde på mit værelse. 

 
Panel title

© 2023 pandazealand

Antal besøg: 33493

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.088227987289429sekunder