ParadiseHotel - Regler

Der er meget læse stof vi ved det godt.. men tag en dyb indåning ! det er vigtigt hvis du vil forstå det hele  -You can do it!:D

 

Generelt:

 

Du skal være mindste 11 år for at kunne tilmelde dig. Tal pænt til hinanden. Hvis der er diskussioner skal det helst foregår i privaten, da det kan være irriterende, hvis nogen skriver. Husk at intet mellem paradise deltagerne er personligt. Husk også at skrive i bestillings bogen hvis du tager på ferie eller andet. Højst 5 deltager per. medlem.

 

Parceremonien:

 

 Hver uge er der parceremoni, men vi synes det ville være lidt synd hvis en deltager ryger ud af hotellet og personen så bare bliver slettet, så i stedet er man bare ude af konkurrencen om at blive paradise vinder, -selvom en deltager er røget ud af konkurrencen kan han/hende jo stadig hjælpe sine venner med at slå de andre, sende beskeder rundt osv.

Parceremonien vil foregå på denne måde: deltagerne har 4 dage til at bestemme sig for hvem man vil have som partner, altså lave aftaler og alt andet der hører til paradise hotel. De sidste 3 dage på ugen, skal i enten kontakte en af os webbere, enten i på vores email , mobil, eller på chatten.. På den måde kan vi regne ud hvem der vil ryge af konkurrencen. Hvis i ikke har skrevet til os inden de 3 dage, er det en af dem der ikke har skrevets person der ryger ud af konkurrencen.  Altså mandag-torsdag, er det aftaler osv. så man kan gå videre i konkurrencen. torsdag-søndag har i mulighed for at sende hvem af jeres personer der vil denne par med hvilke personer. Om mandagen igen vil der så komme reasultaterne for parceremonien, det foregår i udfordringer, fester, Parceremoni reasultater.

 

Pandoras æske:

 

Også hver torsdag kl 20.00 vil der blive holdt Pandoras æske for de medlemmer der er på chattten, -vi skriver på siden her, hvis Pandoras æske er aflyst hvis en af os webbere ikke har tid. Nåe.. Men det vil foregå sådan: I privaten skal i bare skrive spørgsmålende til den deltager i nu vil spørge om noget, så vil en af webberne spørge dem ude i fælles chatten sådan så spørgsmålende bliver anonyme.

 

Udfordringer, fester:

 

Også hver uge vil der enten være hemmelige udfordringer vi deler ud, eller åbne, og et tema for en fest der foregår om fredagen.

 

 
Panel title
Antal besøg: 9148

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31546998023987sekunder