Paraguay-turisme - Historien bag

4c7d0e05acaa131082010.jpg

 

Vi har valgt at kalde vores stenhytter for "Cabanas Mbatovi" efter bjerget Mbatovi, som ligger i området. 

 

I 1973 besluttede min paraguayske mand og jeg at bygge en stenhytte på stedet, som  mange år senere skulle  danne rammen for vores liv med vores to sønner.

 

Stedet blev bygget op lidt efter lidt med hjælp af en lokal håndværker og hans ældste sønner. De havde, som det er kotume i Paraguay, lært håndværket af deres fædre.

Inden byggeriet startede, snakkede vi meget frem og tilbage om, hvordan og i hvilket materiale det skulle laves. Vi skulle tage højde for, at stedet en stor del af året er varmt og fugtigt, så vi fravalgte at bygge det i træ, selv om det var vores første indskydelse. De lokale håndværkere er vant til at arbejde med sten, som brydes fra de tilstødende bjerge, og da dette materiale var indenfor rækkevidde, besluttede vi at lave den første hytte, Oga Guazu, af dette materiale.

I mange år var det den eneste hytte, som fandtes på stedet, foruden en stor quincho, som er en slags overdækket terrasse med stråtag. Der var ingen elektricitet, kun gas- og petroliumslamper, og det rindende vand fik vi fra bækken. Dette var vores magiske sted, hvor vi nød naturen med alle dens lyde, dufte og farver, og hvor andre drømme begyndte at tage form.

Som årene gik, og drengene voksede sig store, blev omstændighederne anderledes, og ideen med at forvandle og udbygge stedet, og basere det på udlejning, begyndte at blive en realitet.

Med dette blev der installeret elektricitet, indlagt rindende vand, og det blev gjort mere konfortabelt, men med respekt og i harmoni med den fantastiske og dominerende natur, som omgiver stedet.

I dag efter mere end 30 år, er det blevet til ialt 3 hytter, hver med sit unikke præg, størrelse og beliggende i passende afstand fra hinanden, så den, der besøger hytterne har mulighed for at høre lyden af insekterne og det rislende vand fra bækken og få en følelse af total afslapning i det grønne eldorado.


 
 
Panel title
Antal besøg: 14548

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46688199043274sekunder