Paraguay-turisme - Paraguay

4c132c6020ba812062010.jpg

Paraguay ligger i Sydamerikas hjerte og grænser til Argentina, Bolivia og Brasilien. Landets ca. 6 millioner indbyggere er af blandet europæisk og indiansk afstamning. Det oprindelige  sprog, guarani, er sammen med spansk landets nationalsprog og paraguayerne er stolte af deres indianske arv og sprog.

Paraguay er et land, hvor natur og historiske seværdigheder står, som de har gjort i århundrede, uden at være slidt ned af flokke af turister, og dette giver mulighed for unikke  og uforglemmelige rejseoplevelser.

 

 

Dette kan du opleve i PARAGUAY:

 

Et land, hvor man stadig kan møde den oprindelige indianerbefolkning og skabe kontakt med den gæstfri og imødekommende paraguayaske befolkning.

 

 Et klima, som er en blanding af tropisk og subtropisk med sommer temperaturer på mellem 25-40 grader og vinter temperaturer mellem  10-20

Tage på foto-safari med flodprammen op ad den smukke Rio Paraguay, som deler landet i to forskellige regioner, den østlige med tropeskov, og den vestlige Chacoen, med lavland og græsstepper. 


Besøge Chaco-regionen mod vest, som er et særpræget område med endeløse sletter og spredte indianerlandsbyer, hvor man kan få autentiske naturoplevelser.

 

Iagttage et meget varieret dyreliv med aber, tapirer, jaguarer, myresluger, krokodiller og insekter.

 

Besøge de velbevarede ruiner ved Trinidad hvor jesuitterne, en katolsk munkeorden, i samarbejde med ca. 4000 indianere byggede en landsby, som i dag er erklæret kulturarv af UNESCO.

 

Besøge nationalparken Ybycui med regnskovsområder og et hav af farvestrålende sommerfugle.

 

Tage på køretur med Sydamerikas første dampdrevne lokomotiv fra 1861, hvis rute går fra hovedstaden Asunción til byen Aregua, som ligger ved den legendariske sø Ypacarai. Her kan de lokale pottemagere ses, når de arbejder på deres værksteder.

 

Opleve et af verdens største vandfald, YGUAZU, som ligger på grænsen til Argentina og Brasilien, - et af verdens vidundere som SKAL opleves. 

 
Panel title
Antal besøg: 14543

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,69505500793457sekunder