Skælskør Håndbold Venner - Hvad får du for pengene

Party i provinsen er et firma som tager sig af adventure opgaver i jeres firma, polterabender, eller hvad det nu skulle være.

Vi er 10 ansatte i firmaet som alle enten er uddannet i forsvaret eller som har været  mange år i brandvæsenet. I er altså i trygge hænder og vi er selvfølgelig forsikret. Som uddannelser kan nævnes : Førstehjælpsinstruktør, erhvervsdykkere, klatreinstruktør, brandmænd, kokke osv osv.  Hvad laver vi::

Førstehjælp med udgangspunkt i jeres firma og med førstehjælpsbevis.        

Adventure: Holdopgaver via gps, waterballz, klatring med tovbane,selvtillidsopgaver,indendørsopgaver,tømmerflåde, stableopgaver, med andre ord vi har opgaver til de forsigtige og til dem som gerne vil mærke suset.

På grund af vores perfekte beliggenhed  kan vi byde på skov og stor sø lige uden for døren, så skal du lige på wc eller skifte tøj så er det lige ved siden af.

Vi har udlejning af mange ting: stor grill med motor til pattegris, softicemaskine, slushicemaskine, popcornmaskine, candyflossmaskine, stor frituremaskine, fadølsanlæg, isterningmaskine, waterballz ( gå på vandet ), og meget meget mere.

 

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 88

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42587494850159sekunder