PARTYTRAVEL.DK - Sikkerhed og tryghed
 

Service og personale

I Partytravel bestræber vi os på at give alle gæster en super ferie af høj kvalitet, og derfor er guiderne meget vigtige. Vi bruger mange kræfter på at uddanne vores guider, da vi ved, at deres holdninger, erfaringer og kompetencer har stor betydning for ferieoplevelsen. Vi har samtidig et stort antal guider på alle destinationer, for at sikre den optimale service og sikkerhed.

 

 
Guidernes uddannelse og opgaver
Alle vores guider er uddannede og har flere års erfaring. De gennemgår alle et specielt Partytravel træningsprogram, hvor de blandt andet undervises i førstehjælp, sprog, konflikthåndtering og specifikke forhold på destinationen. Guiderne hos Partytravel er mellem 21 og 28 år. Guidernes opgave er ligetil: Sørge for, at din ferie bliver så fed som overhovedet muligt!

 


Hjælpeguider
Ud over den faste guidestab har vi guidehjælpere på destinationen. Guidehjælperne er unge, smukke mennesker, som dig selv, der er specielt udvalgt og trænet til deres opgaver, som består i at fyre ekstra meget op for festen samt at hjælpe guiderne i deres daglige arbejde, så de har endnu bedre tid til at sætte rammerne om den perfekte ferie. De har ikke ansvaret for din sikkerhed, men vil altid være klar med en hjælpende hånd.

 


Partytravels nattevagt
Om natten fungerer flere guider som nattevagter. De er klar til at hjælpe, hvis behovet opstår. Ved ankomst til destinationen vil alle gæster få udleveret
et kort med samtlige telefonnumre på nattevagternes mobil. Udover mobiltelefon har nattevagterne en walkie-talkie, som kan kontaktes via ekstra walkie-talkies, der ligger klar til brug i baren på alle de steder, hvor Partytravels har stamsted. Her kan de guider, der ikke har nattevagt også hjælpe med at få fat i en nattevagt. Desuden bærer nattevagterne specielle uniformer, så de er lette at genkende. De guider, som ikke har nattevagt, deltager i festen sammen med vores gæster. Der vil altid være mindst én guide på Partytravels natklubber indtil lukketid.


Sikkerheden er det vigtigste
Det er vigtigt, at de unge er frie til at gøre, hvad de har lyst til på deres ferie. Men de skal også vide, hvordan de skal forholde sig i alle tænkelige situationer– både de sjove og de mere seriøse. For at sikre dette har vi et stort serviceapparat på destinationen.Sundhed
Heldigvis sker det yderst sjældent, men skulle uheldet være ude, og er der brug for lægehjælp, samarbejder vi udelukkende med professionelle læger. De leverer en høj standard af service, som blandt andet indebærer 24 timers gratis nødservice samt lægebesøg på hotelværelserne. Alle læger taler engelsk, eller også vil der være en tolk tilstede. Telefonnummeret til lægevagten er påtrykt kortet med telefonnumre til nattevagterne, som vores gæster får ved ankomsten. Gæsterne skal bære nødkortet på sig, så det er muligt at komme hurtigt i kontakt med både Partytravels-guiderne og lægen, hvis det bliver nødvendigt.
Alle gæster bliver gjort opmærksomme på, at de altid skal kontakte Partytravels personale i tilfælde af en alvorlig situation. Det er meget mere trygt at følges med en, man kender og stoler på.Information
Partytravels to indehavere vil være til stede på destinationen hele sæsonen. Vi har tilsammen mere end 20 års erfaring med ungdomsrejser. Det betyder, vi ved, hvilke instanser vi skal kontakte i en given situation. Dette gælder både i forhold til feriens fornøjelige stunder samt de mere seriøse, hvor alle vores uddannede guider altid ved, hvordan de skal håndtere situationen.Strandvagt og dagservice
På vores hotel har vi udstationeret én til to guider, der er til rådighed 24 timer i døgnet. Bor man i lejlighed, bor de tilknyttede guider altid meget tæt ved. Er man ikke tæt ved sit hotel eller sin lejlighed, kan man altid benytte Partytravels vagttelefon. Desuden vil man kunne kontakte vores strandvagt-guider, der er til stede på Partytravels strandområde hele dagen.

 
Panel title

© 2018 partytravel

Antal besøg: 847

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,67349696159363sekunder