Pas De Deux - Dagbog
June
25
2012

Mandag 25/6-12

I dag fik vi at vide vi skulle ride til TV2 østjyllands program Guide.

Der var lidt stress på da Ditte var på job og skulle have en afløser, emn det lykkedes.

Fremvisningen gik godt, Sally og Coffee var eksemplariske, dog glemte Ditte en af øvelserne, det gør hun ALDRIG mere ;)

Nu har vi kun torsdag tilbage at få trænet i, fredag tager vi afsted

June
21
2012

21 juni 2012

UHH længe siden vi har skrevet i dagbogen, der er simpelthen sket SÅ meget.

Musikken er næsten færdig, der er lige nogle ting der skal rettes til.

Kostumet er også næsten færdig vi mangler nogle småting, som gerne skulle laves færdig i weekenden, da vi skal sove sammen og få styr på de sidste ting.

MHT hest til Kathrine er det stadig lidt uvist hvilken vi tager med, Vi mangler at få Sally vaccinations bog, Sally er jo kun redet i ca. 3-4 uger, OG så er der Thunder Cat som egentlig er klar, Kathrine har kun redet ham 2 gange, han minder rigtig emget om Coffee, desværre stresser han lidt når vi skal galopere ved siden af hinaden og når vi skal bakke.

Så vi må se hvad vi beslutter os til.

 

Derudover var vi inden i t-shirt bixen og høre om han ville sponsorer, egentlig ville han ikke fordi der var så mange der spurgte hver dag, men han gav og en god pris på nogle knikers bukser og t-shirt til os hver, men navn og tryk. KANON skønt, vi er snart helt ens.

May
14
2012

13/5 - kür program og kostume

Idag havde vi en trav dag, vi startede med springstævne i Harridslev hvor det blev til en flot 0-runde til Ditte og Coffee!
Derefter tog vi hjem til Ditte, hvor vi så 3 film som har noget med vores kür at gøre, derefter satte vi os ned og var meget kreative - vi fik nemlig vores Kür program på plads!! 

Og det er ikke bare fedt - det er SUPER fedt!

Så skulle vi lige kigge lidt på kostumet, og vi er enige om, at der vil blive grint af os på vilhelmsborg :D

Men en dejlig og aktiv dag fra vores side

- Ditte og Kathrine

April
29
2012

29/4 2012

Stævnet i Hadsten gik som ventet, vi var det eneste hold så dermed vandt vi og gik videre til landsfinalerne i juni.

Denne gang var vores kritik lidt anderledes, fordi vi normalt får en samlet som pas de deux hold, men denne gang fik vi hver vores fra LC2.

Men vi gennemførte og er super stolte.

Det skal lige siges vores klub HARK også stillede op med et Team Cup hold, som også vandt og gik videre, vi er STOLTE af at ride for HARK.

4f9da5cd88bc729042012.jpg

April
26
2012

26. april-nyt fra os

Fredag d. 13/4 fik Kathrine grønt lys til at starter Madames genoptræning hvilket vi er super glade for!!
Madame når selvfølgelig ikke at blive klar til stævnet i Hadsten, men vi håber på hun er hesten der skal med til Vilhelmsborg.

På lørdag står den på kvalifikation hvor vi igen skal ride mod os selv, selvom vi på den måde er sikret en DM plads er det surt vi ikke får noget konkurrence..

At Kathrine måtte ride Therror har virkelig gjort det hele lettere, og han er en utrolig dejlig hest, som rigtig gerne vil arbejde.

Sidste træning skridtede Katrine hele vejen til Sheiksgård hvilket er 6 km ud af Hadsundvej og da hun nåede frem var Therror helt hypper aktiv. :D

Vi kan slet ikke vente til DM!!

tak for størren alle sammen! 

April
24
2012

4 APRIL 2012

 

Kort efter kvalifikationen i Harridslev blev Madame skadet, det var meningen hun skulle være pågyndt genoptræning d. 29/3, men hun er stadig halt og er endnu ikke tjekket af dyrlægen, så hun når ikke at blive klar til den anden kvalifikation i HadstenGræder

Vi er begge knuste over det, for Madame og Coffee går virkelig godt i spænd, og vi begynder jo at frygte for vores deltagelse. 

Vi holder begge øjne og øre åbne for mulige låne heste, men det er på ingen måde let at finde..

Den reserve hest vi har fået lov til at låne egner sig desværre ikke til Pas De Deux, og vi må sande at hun ikke er den rette hest for os, så der SKAL findes en anden.

Dog har vi lige fået resultat fra vores deltagelse ved interdressage.com 88,89% hvilket vi er super stolte af, og som rakte til en 1 plads ud af 2 Cool men programmet vi lavede var noget svært at sætte sammen, da koen er bange for heste som komme imod hende. Derfor duer hun ikke rigtig til til kvalifikation i Hadsen, som foregår i en LC2, hvor man rider utrolig meget imod hinanden Trist

 

Til jer der har læst dette, kryds venligst fingre for vi finder en dejlig hest som Kathrine kan ride/låne

 

Mvh Ditte og Kathrine

April
24
2012

20 MARTS 2012

Idag skulle der trænes efter nogle ugers pause, da Madames ben stadig ikke er i orden, havde vi fået lov til at låne Koneto, som nu er blevet vores officielle reserve hest. 

Træningen idag blev brugt på at ride et program til interdressage, og tage billeder til vores sponsorer.

Vi var informeret om, at Koneto kunne være nervøs når der kom heste imod hende, og derfor trænede vi også det til at starte med. Det blev dog hurtogt bedre og vi red programmet ca. 4 gange, og sidste gang sad det næsten helt i skabet- dog med plads til forbedring Smiler

 

Både Koneto og Coffee Cup tog det rigtig pænt, og skulle det ende med at blive de to, er vi sikre på det ikke er jordens undergang.

Efter træningen skulle der tages billeder, Coffee var helt på og var super fotogen, Koen var knap så frisk og ville hellere tilbage på folden Smiler stort

Men gode billeder kom der da!

 

Vi siger tak til Karina som hjalp os med at filme og tage billeder!

 

Mvh Ditte og Kathrine

April
24
2012

19 MARTS 2012

Idag har vi fået vores egen hjemmeside, og vi glæder os til at lave enn masse opdateringer efterhånden som der sker nye ting!

Idag skal vi lave et lille kür program til interdressage, hvor vi prøver nogle ting af til det endelige kür program.

Imorgen skal der trænes, men da Madame står skadet har vi fået lov til at låne en hest der hedder Koneto, som dermed bliver vores reserve hest.

 

Vi startede med at træne 1/2/2012, og det er gået super godt, Coffee og Madame følger hinanden vildt godt, og det svinger bare.

Vi red vores første kvalifikation d. 25/2 hvor vi ikke selv synes det gik godt, men vi red til 73,8% med gode kommentarer fra dommeren. 

Vi glæder os til Madame er klar igen, og håber på hun er helt klar til 2. kvalifikation i Hadsten d. 28/4

 

De første par måneder har vist sig at være gået godt vi har nemlig allerede fundet 3 sponsorer: 

  • Alhvor som laver vores pandebånd
  • FRmarketing som har sponseret vores trøjer
  • Favrskov rideudstyr som har sponseret vores underlag

April
24
2012

Ny hjemmeside

4f96fbe306a6524042012.jpg

 
Panel title

© 2018 pasdedeux

Antal besøg: 7126

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35982298851013sekunder