Pas De Deux - Ditte
 Mit navn er Ditte L. Dahl, jeg er født d. 3 december 1982.

Jeg er født og opvokset i Hadsund. Min far og stedmor købte hus i Randers, da jeg var 18 år, og der flyttede jeg så med.
Jeg har redet siden jeg knap kunne gå på min farfars pony Musse. Da han desværre døde, da jeg var ganske lille, holdte jeg med at ride og ponyerne blev solgt.

Jeg startede så igen som 6-7 årig på en lille rideskole der hedder Bønderskovgård og ligger ved Als. Min veninde holdte med at ride og så måtte jeg også, men jeg blev ved plage min far om at ride igen og startede igen da jeg var omkring 9 år på Hadsund rideskole. Der red jeg så på div. elevponyer og privatejede heste, min yndlings hed Vadgårds Alix. Da jeg blev omkring 17 år, begyndte jeg ride en oldenborg hoppe ved navn Maggi. Hende og jeg fik startet en del stævner, og vores tid sammen er uforglemmelig. Hun blev desværre halt og vi flyttede til Randers. 

I Randers havde jeg svært ved at falde til, og tog derfor 1 år til England efter afsluttet HF. Jeg arbejde i en stald på Woodredon ridingschool som ligger ca 20 k fra London i Epping forrest. Der red jeg også div elevheste og et par af de private. Jeg lærte utrolig meget både om mig selv som person men også i ridningen.
Jeg kom tilbage til Randers efter 1 år. Min far stoppede 2 piger som red tur, Maja og Viv. Der startede jeg så med at ride på Viv´s far´s hest Alma en lille jysk/haflinger.
I Stalden stod desuden en DV ved navn Gaia som jeg fik 3000,- for at tilride, og 2 måneder senere købte jeg hende for 15000,-
Jeg kom så i militæret og kom på sergentskole, da jeg kom tilbage til Holstebro, kom Gaia med og stod i en stald ikke langt fra kasernen og vi nød de lange rideture i øvelsestærrenet.

Da jeg var færdig i militæret tog jeg til Langå som ung pige i huset. Her passede og red jeg også hendes heste. Gaia var ALT for lille til mig 1.60 så hun blev solgt, og jeg har stadig kontakten til ejeren der har hende nu hjerte.png

Jeg søgte ind til falck og blev langt om længe optaget som redder i Hobro.
Jeg flyttede i lejlighed i Randers og fandt en hest at ride på shiksgården som hed Chester. Jeg havde ham stort set som min egen og tog ud til mange stævner både i spring og dressur.
Knap inden jeg var færdig med min uddanelse, fik jeg på en tur i ambulancen, et smæld i ryggen, da vi skulle løfte en person. jeg blev sygemeldt og gik til fys.Ville jo så tilbage til min svende prøve og aftalte at hvis det var en opgave med løft måtte jeg gå med det næste hold. Men jeg klarede det og bestod. Jeg kom så til Grenå og køre som redder, men min ryg blev ved med være træls angry.gif Så jeg blev scannet og derfra fandt de ud af jeg har slid 3 steder i ryggen angry.gif Så farvel til min yndligs erhverv og goddag til kontorjobbet på vagt centralen i Århus hvor jeg disponere autohjælp.

Jeg har redet utrolig MANGE heste imellem dem jeg har nævnt.
Men pt. rider jeg min nabos lille hest på 1.61 Coffee Cup. Som jeg er yderst taknemlig, for at jeg må låne smiley.gif
 
Jeg underviser i rideklubben HARK hver Torsdag.

Jeg bor på en gård med min forlovede Michael.
 
Jeg har selv 1 DSP føl født i 2012
1 hest på 3½ som er en Fjordheste/DV blanding
1Shetlænder som mest er Michaels smiley.gif
1 låne DSP pony. 
4f96f775bb3cb24042012.jpghjerte.png
 
Panel title

© 2019 pasdedeux

Antal besøg: 7177

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,4698557853699sekunder